UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кажете, що ви ньюкамерс і вам потрібно оформити AHCIP
-
Привіт. Хто може підказати, хочу завтра зробити health card і мені потрібно йти в registry ? І що далі ?
-
Мала на увазі волонтерів , отримали готель на 2 тижні.
-
В Калгарі немає в аеропорту Червоного хреста. Може ви іншу організацію мали на увазі?
-
Я думаю,що краще замовляти такі речі в дівчат ,які готують
-
у работников физического труда нет сил на эти ваши линкедины. Но шутки шутками, а там разные рабоники тоже ищутся. Мы не знаем, кого ищет соискатель.
-
Добрий день, чи може хтось допомогти знайти роботу дівчині, нажаль англійська на слабому рівні. Краще з зрозумінням але тяжко з розмовою. Краще всього звісно прості роботи які не вимагають доброго знання англіскої мови. Проживає на SW Calgary буду дуже вдячний за хочаб якусь допомогу
-
Сьогодні спілкувалась з місцевою дівчиною, так вона каже, що жесть якась, не може знайти собі житло. Каже, що роботи дофіга, а житла немає, втф.
-
Дайте будь ласка
-
Я в банку спросила скільки окей витрачати, мені відповіли, що не більше 350 із моєї 1000.
-
Так. Можу дати номер
-
Привіт. Хто може підказати, хочу завтра зробити health card і мені потрібно йти в registry ? І що далі ?
-
В Аеропорту В Калгарі є червоний хрест який допомагає перший час з житлом?
-
Зрозуміло, Дякую .
-
Підкажіть будь ласка хто знає, чи відіграє роль у Канаді трудова книжка з України?
-
Ні, але значно менше або майже ні для "фізичної праці"
-
Линкедин ето только для ІТ или нет?😅
-
Индид показывает 19 тыщ вакансий в Калгари. Линкедин - 14 тыщ. Данные примерные, так как ваш запрос не точен.
-
Як з роботою в Калгарі? Є з чого почати ? Мова покищо так собі але в процесі вивчення , чи достатньо роботи в Калгарі для новачків ?
-
Не обязательно. От многих факторов зависит. У меня 160, правда за десятилетку.
20 Jan 2023, 19:11
27543/377574
5 minutes ago