UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
каждый час новые драки
-
не можна :(
-
Всім привіт😊 Можливо когось зацікавить: Наразі я шукаю няню для свого 6 місячного синочка👶🏼, на три-чотири години в день. Пʼять днів на тиждень. На жаль не можу запропонувати велику оплату, але готова розглянути ваші варіанти. Локально ми знаходимось на Elbow DR SW. Початок роботи о 08:00. Більш детально у ЛС. Головна вимога до няні - бути доброю, порядною людиною і любити дітей. Також попереджаю що малюк доволі активний😅. Можливо хтось шукає саме такий підробіток на пів дня, і буде з радістю проводити час з моїм малюком😊
-
Всем привет! Ниже приведенное будет интересно только ньюкамерам)) Возможно, непрощённый совет, но если бы мне его дали сразу по прилёту, я бы была благодарна) Ребята, если Вы только прилетаете или только прилетели и живёте не в центре (мы живём в районе аэропорта) рекомендую купить сразу проездной за $115, даже без Fair entry это будет дешевле, чем покупать билеты. Мы сразу подумали, чего покупать проездной, если до конца месяца осталось 2 недели (в Calgary Transit милая женщина объяснила, что проездной действует только до конца текущего месяца), то за 2 недели, которые остались до конца текущего месяца с даты нашего прилёта, если покупать, например, только 2 билета в день, выходит $103. В общем, проездной на самом деле не такой уж и дорогой). Зато Вы не ограничены в передвижении. Этот совет, конечно же, актуален, если Вы планируете первое время передвигаться на общественном транспорте. И Вам нужно будет много ездить. Надеюсь, кому-то пригодится. Я просто по приезду была немного в шоке, поэтому сразу не подключила простую арифметику🤷♀️
-
cooperators.ca
-
Сорі, не побачила що надіслала це недописане повідомлення😅. Виявилось що у нас вже був запис на іншу дату, якось там у них було відмічено, але я ніякого запрошення не отримала, тож в моєму випадку я рада що зʼїздила. Там до речі україномовна дівчина працює і нам на всі питання дала відповіді.
-
Подскажите, пожалуйста. Тариф лучше выбрать fixed или floating? Большая семья, любим тепло.
-
www.cooperators.ca
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів, живу на 14 Аve SW, район Beltline.
-
Усім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Іра) я викладач англійської😉Нещодавно в Торонто 🇨🇦 Мій інстаграм: kruchova_english Запрошую на заняття мотивованих, відповідальних людей. Я зацікавлена вивести вас на результат🌪️ Працюємо в групках всього по 4 людини❣️ Або в індивідуальному форматі під ваш запит❣️
-
Усім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Іра) я викладач англійської😉Нещодавно в Торонто 🇨🇦 Мій інстаграм: kruchova_english Запрошую на заняття мотивованих, відповідальних людей. Я зацікавлена вивести вас на результат🌪️ Працюємо в групках всього по 4 людини❣️ Або в індивідуальному форматі під ваш запит❣️
-
Проїздний діє на 2 людей чи тільки на одну ?
-
Фрукти і овочі в Фрестон, українські товари і оселедець в Фрешко вайтхорн, курка в Баші, все інше залежить від знижок
-
Приходите в библиотеку которая рядом и спрашиваете можно у вас распечатать они говорят окей,оформляют,выдают пластиковую карту,придумываете пароль,и приходите печатаете когда нужно.В библиотеке еще есть компьютеры ими тоже можно пользоваться в любое время.
-
Boi
-
Это вы имеете в виду физически ходить и заносить или по сайтам мед центров рассылать?
-
На одну. Але квитки ви теж маєте купляти на кожного)). У нас в день, якщо по мінімуму їздити до Даунтантауна і назад в готель виходить за двох $14.80. А якщо треба в різні локації потрапити, то ще дорожче. Один квиток діє 90 хвилин. У середньому з 2-3 пересадками нам до центру їхати 1-1.5 години. Ось і виходить, що його вистачає доїхати тільки до центру. Мріємо про момент, коли вже зможемо їздити на авто. Бо за цей тиждень відчули на своїй шкурі, що без авто можливо пересуватися, але дуже тяжко і найголовніше - дуже довго!