UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите, пожалуйста. Тариф лучше выбрать fixed или floating? Большая семья, любим тепло.
-
www.cooperators.ca
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів, живу на 14 Аve SW, район Beltline.
-
Усім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Іра) я викладач англійської😉Нещодавно в Торонто 🇨🇦 Мій інстаграм: kruchova_english Запрошую на заняття мотивованих, відповідальних людей. Я зацікавлена вивести вас на результат🌪️ Працюємо в групках всього по 4 людини❣️ Або в індивідуальному форматі під ваш запит❣️
-
Усім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Іра) я викладач англійської😉Нещодавно в Торонто 🇨🇦 Мій інстаграм: kruchova_english Запрошую на заняття мотивованих, відповідальних людей. Я зацікавлена вивести вас на результат🌪️ Працюємо в групках всього по 4 людини❣️ Або в індивідуальному форматі під ваш запит❣️
-
Проїздний діє на 2 людей чи тільки на одну ?
-
Фрукти і овочі в Фрестон, українські товари і оселедець в Фрешко вайтхорн, курка в Баші, все інше залежить від знижок
-
Приходите в библиотеку которая рядом и спрашиваете можно у вас распечатать они говорят окей,оформляют,выдают пластиковую карту,придумываете пароль,и приходите печатаете когда нужно.В библиотеке еще есть компьютеры ими тоже можно пользоваться в любое время.
-
Boi
-
Это вы имеете в виду физически ходить и заносить или по сайтам мед центров рассылать?
-
На одну. Але квитки ви теж маєте купляти на кожного)). У нас в день, якщо по мінімуму їздити до Даунтантауна і назад в готель виходить за двох $14.80. А якщо треба в різні локації потрапити, то ще дорожче. Один квиток діє 90 хвилин. У середньому з 2-3 пересадками нам до центру їхати 1-1.5 години. Ось і виходить, що його вистачає доїхати тільки до центру. Мріємо про момент, коли вже зможемо їздити на авто. Бо за цей тиждень відчули на своїй шкурі, що без авто можливо пересуватися, але дуже тяжко і найголовніше - дуже довго!
-
Всім привіт! Підключаємо до Bell, Virgin plus, Lucky mobile Bell 5G $39 – 50Gb $50 – 100Gb Virgin plus 4G $29 – 20Gb Міграція та підключення безкоштовно, подарункова карта від Staples на $50 кожному новому абоненту Є лізінг та кредит на різні моделі з додатковими знижками та $ картами від Staples Чекаємо в Staples за адресою: 4307 130 Ave SE unit 90 За додатковою інформацією звертайтесь в ПП
-
Привет! Ребята, кто заполнял анкету на справку о несудимости из Германии. Вы оплачивали 13евро?
-
Ніхто комод не продає?