UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Белые колонизаторы душат. Никогда такого не было и вот опять. (У дяди Мартина каждый фильм теперь будет 200+ минут?)
-
Усім привіт! Шукаю кімнату для себе з початку квітня. Я одна, без тварин, не палю. Є робота. Для мене важлива відсутність брудного посуду і відсутність гучної музики після 21:00. Хотілось би тренажерний зал, але це опція.
-
Привіт! Хтось можливо летить Франкфурт Калгарі 28.03?
-
розкажіть потім про експіріенс, будь ласка бо мою не змогли проявити)
-
Добрий день! Шукаю 1 кімнатну квартиру бажано з меблями для себе і моєї доньки( 13років) На даний час мешкаємо в готелі Буду вдячна за будь яку інформацію. 🙌
-
Шукаю шинглера ( руфера) з досвідом Шукаю одну надійну людину Самі головні умови ( їх всього дві, і обидві дуууже обовʼязкові. тому без них, нажаль, людина не буде найнята) - Авто - Досвід роботи з бітумною черепицею ( інший досвід корисний, але якщо немає досвіду з бітумкою, нажаль не потрібно) Бос канадець, тому хороше ставлення до робітників
-
Дякую. Зрозуміло
-
Ну такси если многоразово мне кажется дороже. А водилу ты нанял и он целый день с тобой, если нужно, к тому же это один человек, и ты непосредственно ему платишь, а не веренице арабов/индусов/etc
-
Ну если денег хватает на вертолет, то може проще уже купить Костко))
-
галікоптер бы купил ото, и летал в костко за продуктами
-
Если бы было много денег у меня, я бы водилу какого-то нанял, а не сам ездил