UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Порада для тих, хто шукає недорогі б/в меблі чи домашнє барахло. Скоро (зазвичай - середина травня і до кінця літа) по районах почнуться Parades of Garage Sales. Багато людей влітку переїжджають і розпродають занедорого свої речі на гаражних розпродажах. Час від часу community centers заохочують всіх робити це в певні дати і влаштовують такі "паради". В соц мережах можуть вже з'являтися анонси. Це хороший спосіб не тільки придбати щось для дому, а й познайомитись/поспілкуватись з народом, вибудовуючи той славнозвісний "нетворкінг".
-
1. Если вы просто скажите своему, что хотите сменить, то они трактует это как закрыть аккаунт. В течении вроде 90 дней ваш номер будет передан другому владельцу ( утилизирован) 1.1 я честно не знаю, можно ли закрыть аккаунт но оставить номер без портирования перед закрытием. 2. Если вы знаете, к кому хотите, то просто приходите / связываетесь и они могут портировать вас без утраты номера. ( не слышал о такой практике) В обоих сценариях если к вам контракт на девайсы допустим , то в последнем счете ( после закрытия) там будет оставшаяся сумма на девайс
-
Народ привіт всім , чи можна в Канаді змінити мобільного оператора на інший ? І чи потрібно закривати свій акаунт в попереднього оператора?
-
Дякую )
-
Дякую )
-
Шо там по работам, куда выходить ? Шо делать? Жду предложений)))))) Парнишка на машинке))))
-
А як її отримати? Я поки що з усім намагаюся розібратися