UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Ми новоприбулі в Канаді.Шукаємо житло в Calgary два хлопця я ( Артем 31 рік) і мій знайомий (Олександр 20 років) бажано не дуже далеко від C-traine. Також шукаємо паралельно роботу. Дуже буду вдячний будь яким варіантам і пропозиціям . Бюджет до 1800$ cad/міс.
-
@oleksandr_herz
-
Доброго дня))) Підскажіть, будь ласка, чи є якісь бенефіти для диабетиків в Калгарі? Ми нещодавно прилетіли, мама хворіє на диабет. Я чула від людей, що десь можна безкоштовно брати шприці для інсуліну. Ще хтось казав, що є можливість і інсулін отримувати. Буду вдячна за інформацію ❤️
-
Угу, низкобюджетная игра сервис
-
Підкажуть які є стартові пакети без поповнення щомісяця і без контракту ,щоб були активні рік як мінімум?
-
Підкажуть які є стартові пакети без поповнення щомісяця і без контракту ,щоб були активні рік як мінімум?
-
Вже завтра відбудеться найбільша ярмарка вакансій в Калгарі Youth Employment Centre Наша компанія Canadian Property Stars приймає безпосередню участь та запрошує вас відвідати стенд за адресою • The Big Four Building, 1801 Big Four Trail SE, Stampede Park • Thursday, March 28, 2024 from 1:30 p.m. - 6:00 p.m. • No registration required! Беріть резюме та приходьте! Набираємо працівників.
-
Вже завтра відбудеться найбільша ярмарка вакансій в Калгарі Youth Employment Centre Наша компанія Canadian Property Stars приймає безпосередню участь та запрошує вас відвідати стенд за адресою • The Big Four Building, 1801 Big Four Trail SE, Stampede Park • Thursday, March 28, 2024 from 1:30 p.m. - 6:00 p.m. • No registration required! Беріть резюме та приходьте! Набираємо працівників.
-
Ищу соседку в однокомнатную квартиру, 14 авеню юго-запад Контракт до конца июня
-
Иконки добавят в след обнове 🥲