UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми подалися на квитки, але нам ще не дали ))
-
Звісно, так як і алкоголь в окремих магазинах. Бувають ще не заправках, але там малий вибір
-
Праска і прасувальна дошка. $40 за обох разом (або $20 окремо). Обоє в чудовому стані. Оплата готівкою. Самовивіз. Район Glamorgan SW. Пишіть в пп.
-
Дякую)) Топто в магазах так немає, треба саме вейпшоп. Зрозуміла 🫡 Дякую ще раз
-
Шукаю людину, яка допоможе обрати машину в рамках мого бюджету та перевірити її на місці. Плачу 5% від вартості машини.
-
Vape shop в гугл картах 😉
-
Правда була лише в 2х магазинах 😁
-
Я тільки прилетіла не знаю де шукати, а в магазині не бачила 🙈
-
А де?
-
Так
-
Одноразки и вейпы? Конечно
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, в Калгарі електроні сигарети продають? 🙈
-
а машину можна купити на українських правах ще?
-
Пару повідомлень вище
-
Доброго вечора уже в Калгарі прилетіла з дитиною 13р розглядаю варіант житла: на підсилення або оренда 50/50
-
Зможете і її дадуть до кінця дії ворк перміту або пощастить і до кінця дії паспорту
-
Их меняют если переезжаете. Должны бесплатно поменять на тот который подходит по напряжению в стране где вы находитесь
-
Всім привіт, продам 2 білети Калгарі - Пальма Де Майорка. 31 травня, виліт з Калгарі, в Іспанії починається літній сезон, прекрасна нагода відпочити. Продаю по значно нижчій ціні, так як вернути в компанії Kiwi, гроші не вдається. Пишіть ❤️ 900$
-
Поэтому, если будете жить далеко от Даунтаун, то лучше купить проездной.
-
Нет, 2 билета в день (1 билет 3.70, два 7.40) умножить на 14 дней, выходит 103 доллара за две недели, если только ездить в две стороны. А если нужно в несколько мест, то лучше купить Day Pass за 11.60) Один билет за 3.70 действует 90 минут.
20 Jan 2023, 19:11
276176/372645
26 minutes ago