UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хтось готує тут смачні sushi 🍣?
-
Добрий день. Ми нещодавно прибули до Calgary та шукаємо квартиру, basement або окрему кімнату. Бажано, щоб місце проживання було поряд із транспортом. Ми молода сім'я. Тихі, охайні, не куримо. У нас немає дітей та свійських тварин. Ми обидва молоді і готові працювати. Бюджет до 1600 $ Канадських.
-
А, ок
-
Ого😳 2 білета $103? Ми за оренду авто платили $96 в день
-
В Со-ор паски)
-
Калинка , в том году были . Но цены какие то космические
-
Добридень. Ми нещодавно прибули до Calgary та шукаємо квартиру, basement або окрему кімнату на місяць (квітень). Бажано, щоб місце проживання було поряд із транспортом. Ми молода сім'я. Тихі, охайні, не куримо. У нас немає дітей та свійських тварин. Ми обидва молоді спеціалісти. Ми працюємо віддалено. Я вчителем, чоловік в ІТ. Терміни: з 3 квітня до 22 квітня або на місяць. Бюджет до 1600 $ Канадських.
-
Привіт, працюю в Калгарі! Надаю послуги : ➡️ ТАТУ Фіксована вартість за проект, оригінальний ескіз. Прайс - від 80$ ➡️ ФОТО Від 20ти оброблених фото, допоможу зі створенням образу і позами. Прайс - від 60$ ➡️ КАРТИНИ МАСЛОМ Будь-який стиль, дизайн і розмір. Прайс - від 70$ ➡️Портфолiо instagram.com/ghost_kingdom_art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Если бухгалтер ваш действительно видит что ваша декларация обрабатывается, то можно только ждать. Звонить в CRA смысла нет- они вам скажут "ждите ".