UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А, ок
-
Ого😳 2 білета $103? Ми за оренду авто платили $96 в день
-
В Со-ор паски)
-
Калинка , в том году были . Но цены какие то космические
-
Добридень. Ми нещодавно прибули до Calgary та шукаємо квартиру, basement або окрему кімнату на місяць (квітень). Бажано, щоб місце проживання було поряд із транспортом. Ми молода сім'я. Тихі, охайні, не куримо. У нас немає дітей та свійських тварин. Ми обидва молоді спеціалісти. Ми працюємо віддалено. Я вчителем, чоловік в ІТ. Терміни: з 3 квітня до 22 квітня або на місяць. Бюджет до 1600 $ Канадських.
-
Привіт, працюю в Калгарі! Надаю послуги : ➡️ ТАТУ Фіксована вартість за проект, оригінальний ескіз. Прайс - від 80$ ➡️ ФОТО Від 20ти оброблених фото, допоможу зі створенням образу і позами. Прайс - від 60$ ➡️ КАРТИНИ МАСЛОМ Будь-який стиль, дизайн і розмір. Прайс - від 70$ ➡️Портфолiо instagram.com/ghost_kingdom_art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Если бухгалтер ваш действительно видит что ваша декларация обрабатывается, то можно только ждать. Звонить в CRA смысла нет- они вам скажут "ждите ".
-
Продам письмовий стіл і шафу Письмовий стіл -25 Шафа-35 За подробицями пишіть в особисті
-
Это из другой группы коммент: Дівчата привіт. Хочу поділитись інформацією, можливо комусь вона буде корисна для себе або для клієнтів. Після того, як ми зафайлили мою декларацію 11 днів тому, мені не прийшло жодного листа від податкової. В CRA мене теж не пускає. Я подзвонила на гарячу лінію, мені дали інший номер для вирішення подібних питань: 1(800)9598281 (внутрішній я вибрала 4 1) І ось що мені відповіли: процес обробки займає від пару секунд до 2 тижднів. 95% поданих декларацій обробляється саме в цей термін. І тільки 5 % "зависають" на довше. Якщо на 15-й день ви все ще не отримали лист від податкової - дзвоніть по номеру, який я написала. До того часу дзвонити сенсу не має, так як вони не будуть розбиратися в вашому питанню - Тільки з 15-го дня очікування. Поки ви не отримали листа від податкової, не намагатесь відкрити кабінет в СRA, є всього 5 спроб, після чого відбувається блокування доступу до кабінету і ви не зможете самостійно його відкрити. Ну і бажаю всім опинитись в тих 95% і не мати зайвих пригод)))