UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо!А де Ви проживаєте і чи є у Вас якісь антибіотики.Дитина кашляє і вже 4 дні тримається температура.Сину 15 років.
-
Привіт) хто знає тут взагалі продають Пасху? Чи потрібно замовляти в українців?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html
-
Ну вот как раз первый этап я пройти и не могу так моя декларация еще вроде как обработке, и доступ мне не открывается
-
Специалист может заполнить и отправить для вас декларацию, а доступ к кабинету вам надо самому сделать. Код этот CRA вам не отправят если вы не инициировали регистрацию. Регистрация является двухшаговой процесс. Впервые, вам надо зарегистрироваться и вы сразу получите ограничений доступ к вашему кабинету. После этого, CRA отправят вам по почту код, который вам надо ввести чтобы получить полный доступ.
-
Хтось чув про harrington housing? Нормальна організація?
-
Доброго дня! Шукаю роботу для мами. 50 років, активна, в Україні працювала соціальним працівником по догляду за хворими. Цікавить будь яка робота. Мову знає погано, але вчить кожного дня
-
Извините, я не в курсе, полностью положился на специалиста, они мне выслали только форму общую с каким то номером после того как отправили декларацию
-
А первая часть регистрации закончили?
-
Привіт Шукаємо з чоловіком та дочкою (4р)квартиру. Без тварин. Можливо із власного досвіду порадите нормальний житловий комплекс, де є близько садочки , їздить міський транспорт .
-
Appreciate
-
Ах лол
-
Ні, головне те, що написано на wp
-
Так я це розумію, але в системі показує іншу дату, чи це не буде проблемою в подальшому?
-
А я це можу зробити якщо в мене навіть код не прийшов на створення кабінету?
-
Можно же потом с карты деньги снимать в банкомате без всяких комиссий.
-
Вам дали WP на 3 роки, як і повинно бути
-
Чому радіти?😅
-
Добрий вечір. Підкажіть, хто робив: безкоштовний турботакс не хоче рахувати foreign income, просить купити підписку. Чи є якісь безкоштовні аналоги (сімпл такс чи ще якийсь) які це роблять в безкоштовній версії?
-
Потрібно радіти
20 Jan 2023, 19:11
276263/373219
36 minutes ago