UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, не треба. Тільки медогляд
-
Я поняла тебя, опять же говорю, я предпочту видеть сразу нелюбовь, чем сладкую ложь
-
Ничего не было по итогу, но факт
-
Ти не зрозуміла порівняння)
-
Я брала в Ікеа 1,5 року назад постіль просто чудова за цей період як нова, рушники брала в Костко, за цей час трохи грубіші стали, але все добре
-
Мой ходил в наушниках рядом с домом, курил ночью, так сразу полицию на него вызвали ))))
-
Я взагалі в перший день в канаді випадково замість свого ейрбнб попав до сусідки (було темно і я не побачив номеру будинка, а на вигляд будинок був дуже схожий), і я от стою вже в будинку з речами і розумію що я не там де треба і думаю що буду ночувати в сізо, але все минулось, з бабкою мило поговорили
-
Да, я их посылаю и ищу других людей
-
Ну, я не сильно общалась с канадцами много, но с ними реально сложно завести дружбу, да и они скучные для меня
-
Краще б вони тобі в обличчя плювали, як в Україні?)
-
в мене поки просто враження про канадійців хороше🤷 але в тебе й експірієнс побільше
-
Дякую вам ! 🤗
-
Дякую вам ! Скажіть будь ласка яка вартість садочку і мені говорили що можливо для українців роблять знижку ?
-
Добрий день! Підкажіть магазин де можна купити постільну білизну, рушники якісні (щоб не розлізлися після першого прання) і не дуже дорого.
-
Написала в лс
-
Да и лицемерие для меня ужасно противно, аж блевать хочется от актерской игры
-
Тут сидишь и думаешь что на самом деле правда а что ложь
-
Опять же для меня лучше видеть правду сразу чем лицемерие
-
Так, звісно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
20 Jan 2023, 19:11
276440/375574
29 minutes ago