UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ты подходишь под критерии
-
Мы тут делали. Из семьи ни у кого после чистки зубы не болели. Но если у вас проблемы с эмалью то они могут сделать фторирование. Стоит это копейки.
-
Я обожаю готическую архитектуру
-
Красиво же
-
В смысле
-
Добрий день, нещодавно приїхала в Канаду, шукаю будь-яку роботу. Англійська - базовий рівень. Буду вдячна за будь-які пропозиції.
-
maps.app.goo.gl/8tXa1mj1VdNZ9WHj7
-
богатые будут в последних рядах чтобы отменить деньги, так что на наш век будем менять время на фантики (
-
Зуб удаляют бесплатно, если есть бенефиты.
-
Пытаюсь вспомнить , вроде в сериале Орвиль денег нет, каждый делал по способностям, все сыты
-
Там будут Лена Хиди и Джиллиан Андерсон
-
Массовка для нового сериала от Нетфикс:-)
-
Массовка для нового сериала от Нетфликс:-)
-
В процессе😏
-
Доброго усім дня, порадьте в який банк краще покласти гроші на депозит під відсотки на 3, 6 або 9 місяців ?)
-
І як відбувається процесс переходу до іншого садочка? Справа у тому що у садочках поблизу немає вільних місць. Можливо з'являються у вересні. Але є місця у садочку відстань до якого довша. Та мені не дуже зручно туди водити дитину. Але і дома залишати - варіант не дуже. Я думаю можливо походити до вересня в один садок, а потім перевестися у інший, котрий ближче до дому.
-
Депозит - це однарозова оплата, чи він буде колись повернут вам?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, клініку та конкретного дантиста в ній для проф.чистки зубів по бенефітам. Тільки якщо самі чи близькі були і вам/їм все сподобалось, нічого не боліло після цього Послухала знайомих, де стоматологи так начистили, що тепер лікувати треба, бо болять, зайве зняли. Тепер моторошно 😅
-
Всем привет! Кто может подкинуть подработку за кэш? На недельку-другую Буду очень благодарен!
-
А вообще классно не работать! Выдумали блин какие то бумажки назвали их деньгами и маслай теперь за эти фантики, трать свой невосполнимый ресурс под названием «время»
20 Jan 2023, 19:11
276671/378815
3 minutes ago