UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У кого-нибудь так было? 22 марта подключила файдо тариф на 20 гиг за $29. Продавец несколько раз повторил, что service setup fee $60 я платить не буду, только плата за тариф. В итоге, вчера пришел первый счёт на $95,47, включая $60 за подключение... Что теперь делать, идти туда, где покупала карту или пытаться связаться с поддержкой?
-
Вырос, получается
-
Бачив відео де дід не може передачу втікнути? З кодовою фразою: «Пі**ець б**ть» Ото мої 13-18 років і потім аналогічна здача на отримання категорії С
-
ну есть же еще «аутентичные» автомобили которые в большинстве своем только на механике порши любят тыкать механику в околоспортивные купе, для ощущения спорта, контроля, «не потраченных денег»
-
Стільчик офісний Ikea 70 CAD
-
треба брати
-
Шукаємо з братом житло з 1квітня, 2bad, Центр ,NW, бюджет 2.500саd.Працюємо, не зловживаємо, по всім питанням писати в пп
-
я як людина яка все життя каталась на механіці можу сказати що взагалі не бачу різниці для себе. Тіки якщо то якийсь величезний камаз де твоя нога заніміє через постійне натискання на педаль. Тенденція автомату це звичайно комфорт і упрощення життя. Тим паче на траках чи іншій спец техніці. Але для мене - як я і казав, різниці нема на чому їздити, я вчився їздити на ЗИЛі з подвійним вижимом зчепленням, після цього всі легковушки то так, чілл