UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, ищу матрас, стол, и кресло, если есть предложение в лс, спасибо)
-
На який саме?
-
Всім привіт! Я зарегеструвалась на Хокей сьогодні, але не розумію де там адреса 🙈 Підкажіть де буде сьогодні матч хокейний 🙏
-
Підкажіть будь ласка ще, до якої години ходе С-трейн чи автобуси 🙏
-
Ага, Маx Bell це адреса. Дякую зрозуміла 🙏❤️
-
думаю у них то как раз с ПР все ок уже))
-
Банф и Джаспер на втором месте 😁
-
Max Bell Centre 1001 Barlow Trail SE, Calgary
-
тут видно туристів які побачили Ніагару і повернулись)
-
Збірна України ( наче). Безкоштовно вчора давали
-
Боже! І як же ви? Цілий день і без туалета і без їжі? 😳😱
-
Після гри зазвичай випускають і не беруть у рабство 😁
-
Добрий день, друзі! Я як і всі отримав Work Permit при прибутті в Канаду, але бажаю здобути канадську освіту, тобто працювати і вчитись одночасно. Для цього мені потрібен study permit, і я хотів би його отримати до 31 березня, щоб не платити fees. Виявилось, що для оформлення SP потрібно мати PAL (Provincial Attestation Letter), а щоб його отримати треба спочатку вступити в коледж або універ because "You cannot apply directly for the PAL yourself. Applications are handled by your Designated Learning Institution (DLI)". Питання наступне: чи э якась можливість отримати Study Permit до вступу до канадського ВНЗ?
-
Встречал лично тут в Калгари последователей Птушкина. Так они реально прилетели с Европы чисто за 3к и один в один повторили трип птухи.
-
Наша слониха?
-
та це не так популярно, та й рейсів сюди з Європи не так багато, тому тут меньше точно туристів за 3К було в % співвідношенні
-
Думаю через пару років ми вже точніші цифри будемо знати скільки туристів було)
-
Хокей то прикольно) Минулого року була, коли українська збірна грала)
-
я думаю нас десь 100К по всій країні, хто залишився і мріє про ПР. Це не так вже і багато, так що нехай там щось думають’)
-
Дякую 🙏 Я ще ніколи не була на хокею, то мабуть треба з'їздити подивитись, але так щоб повернутись назад можна було 😁
20 Jan 2023, 19:11
277231/374976
14 minutes ago