UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, у зв'язку з виїздом з країни, звільняється однобедрумна квартира розташована в центрі міста, район Даунтаун. Поруч всі зупинки с - tain, магазини, неподалік будинку річка,гарний вид на місто . Квартира затишна,світла і тепла.В будинку є тренажерні зала та басейн, що входить в оплату оренди, єдине що пральні та сушильні машины на поверсі. В оренди включено опалення та вода,світло окремо. Ціна оренди якщо контракт підписати на рік то 1650,а якщо на пів року то 1700+ депозит. Можна заїхати з 10-15квітня. Для більш детальної інформації можна дзвонити в будь який час.
-
Добрий день! Мене звати Світлана, я майстер перукар з України з досвідом роботи. Можливо хтось з дівчат працює в цій сфері і може допомогти з працевлаштуванням без знання Англійської 🙏🏼. Буду дуже вдячна. Сторінка Instagram для перегляду моїх робіт :www.instagram.com/sveta.kovtoniuk?igsh=MXNlMHJka3ExMWUyNw==
-
хлопець 33р. шукаю студію, кімнату або спільну оренду в районі Даунтаун чи не далеко від c-train червоної гілки
-
Диван на три сидіння, зручний. Накидки на сидіння знімаються, можна прати в пралці. Єдине, що одна сторона вигоріла від сонця з вікна. $70. Розміри 207*87*87 см. Ніжки відкручуються, щоб було легше занести. Оплата готівкою. Самовивіз. Район Glamorgan SW.
-
С 30 апреля (можно будет въезжать). Будет доступен 3 bedroom bungalow 1.5 bath one level. Расположение: Fountain Road SE. Остановка 5 минут пешком, ситрейн рядом, шинук 30 минут пешком. Это пересдача контракта. 1800$ депозит, 1800$ в месяц лендлорду + коммуналка 70 на 30 с бейсментом. Контракт до 31 октября с возможностью продления. Хозяйка полячка приезжала пару раз за год. Ищет: чтобы была работа ибо будет нужен референс куда она может набрать. Если кому интересно я фотки сделаю на выходные пока что пишите