UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Украинцы себя хорошо зарекомендовали как раз таки, поэтому и заинтересованы в нас Большинство из нас работают фулл тайм, снимают жилье, низкий уровень преступности от нас. Многие граждане, с пр и так далее не горят желанием работать на низкоквалифицированных работах. И эти рабочие места успешно заполняют украинцы)
-
да пусть поддерживают кто угодно, если вся провинция заявит что небо теперь красное, оно от этого не станет таковым. просто эта надежда, позитивное решение лучше будет сюрпризом когда готовишься к худшему, чем вдруг обрадоваться и не судьба, но так же ждали
-
Отношение к украинцам можно было увидеть по митингам На этих выходных был очередной митинг палестинцев, так там полиции на ту сотню-две было столько, будто они нарко-кортель должны захватить Сколько было полиции на митинг 24.02?) Я была приятно удивлена этим. Прям.. вау. Очень видно отношение даже в таких мелочах
-
Не, ГГ из рекламы трусов. А деваха из эппловского сериала про Годзиллу
-
В нас квітку звати Хіроюкі Санада 😂
-
Вітаю друзі! Мене звати Дарія, я художник смолянист) Виготовляю вироби з епоксидної смоли, напевно ви бачили мої роботи, це карти України, дзеркала, картини, годинники і тому подібне. До цього часу я творила в Калгарі, Канада, але за сімейними обставилами я маю переїхати в Европу. Так от, я маю дуже багато інвентарю і матеріалів) На яке я витратила більше 1500$ це дороге хоббі, яке переросло в хороший бізнес Хочу продати все що маю, це: 🪄смола літрів 4, 🪄інвентар (такий як: лобзик, будівельний фен х2, горілка, професійний подовжувач, дрілл з різними насадками і багато іншого) 🪄Різні молди(форми) цілий пакет в які заливають смолу і виходить готовий виріб 🪄Респіратор з додатковими змінними захисними фільтрами 🪄Краски: алкогольні, порошкові, рідкі, професійні для смоли 🪄Натуральні камені різних кольорів І багато іншого…. 🪄Також, великим плюсом буде майстер класс від мене, та фішками якими я користувалася і буду користуватись Тож, якщо саме ви давно хотіли спробувати себе в чарівному світі смоли, але вас зупиняло, покупка всього інвентарю… це дійсно дороге хоббі… ця пропозиція саме для вас! Так як їхати треба ближайшим часом, хочу продати за мінімум. 300$ Пишіть в дірект за додатковими фотографіями!