UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як у вас з мовою? Зверніться в фітнес центри
-
Польські бачила
-
На Енмакс 9 центов за кв. Мне кажется,что это очень дёшево
-
До того, что я ниже написал, что я без понятия о Дайсоне. Ну, и как выяснилось, сколько людей, столько и мнений.
-
Мы платили і у нас залишився чек
-
А до чого такий коментар? Дайсон якісний , і він вартий своєї ціни.
-
Напишіть в групі Бюті Калгари
-
Есть конечно
-
Ми приїхали в Калгарі, одразу пійшли в компанію Мейн стріт дізнаватися за довгострокову аренду, в той же день подивилися апартамент , нас все влаштувало, подали на розгляд доки, на два дні на агода ком я зняла мотель за 60 долларів на добу, нас апрувнули, на третій день заїхали в апартмерт .
-
Якщо коротко, то в Калгарі принаймні поки не надають безкоштовно житло по приїзду. Деякі люди домовлялись з хостами через фейсбук або через CCIS (волонтерська організація), але на це не варто дуже розраховувати. Щоб мати де проживати по приїзду то або пробуєте орендувати житло на довгий термін ще до вашого приїзду, або знімаєте онлайн Airbnb або готель через букінг, гляньте також житло на короткий термін на rentfaster, але там наче не має таких, що здають на кілька днів. А потім проживаючи в тимчасовій квартирі, шукаєте житло на довгий час. Звісно найекономніше на мою думку зняти житло на довгий час до приїзду, це не легко, але можливо.