UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Попробуйте загуглить этот вопрос в этой группе .
-
Чи може бути помилка у ворк перміті. Бо моя сестра намагається подати на виплату 3000, на всіх інших із сім’ї виходить, а у неї вибиває помилку. Типу що не вірні дані вказано. Може у когось було?
-
В звязку з переїздом продаємо свої речі. Кавовамашина Keurig K-Duo 50$ Набір для коктейлів 5$ Стакани 10$ Матрас Casper Nova Hybrid 350$ XGIMI N20 4k Projector 400$ Shark vacuum беспроводний пилосос 90$ Столові прибори 5$ 2 Журнальні металеві столики 15$ Safety boots Terra 12 size 65$ Та ще багато іншого.
-
Доброго вечора Можливо хтось підскаже дантиста не «за всі гроші світу» Хелсі кард ще не прийшла , але зʼявилась проблема після пломбування в Європі Можливо хтось допоможе інформацією !🙏🙏 Гарного вечора всім !
-
Дякую 🤗
-
Всем привет Могли бы вы мне помочь советом в такой ситуации: Пару недель назад я был в Калгари и прошел там медкомиссию, затем вернулся в Европу и обнаружил что у меня опечатка в имени в eMedical, подскажите пожалуйста что мне делать в сложившийся ситуации, так как я буду возвращаться в Канаду только летом