UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
надеюсь джинни сделают красивой
-
все бы посмотрели 😎
-
Я бы посмотрел на лесбийскую любовь Чжоу Чанг и Гермионы 😏
-
вроде собирались в 2025-2026 сериал по гп снимать. кто ставит на черного рона гея?
-
по книге она такая, что все мужики, не меняя руки по три раза умудрялись, а в фильме бледная моль.
-
Чи отримував хтось study permit доя дитини 12 років? Подаюсь на продовження - думаю чи SP просити чи visitor record.
-
Пара 28 років +кішка, зараз в готелі, відповідно роботи немає, баланс в банку є Шукаємо: - Апартменти в downtown на контракт, бажано з 1 квітня, але можемо почекати. З травня теж підходить, якщо ціна ок До ~1700$/міс Або - житло на місяць-два петфрендлі і з окремим санвузлом з 31 березня біля сітрейну
-
Спробуйте загуглити в які дні в Winsport є паблік доступ до катків
-
Новая Borderlands официально в активной разработке.
-
Всем привет , может кто с талкивался с такой же ситуацией. Я подался на новый wp но обнаружил что допустил ошибку в графе работа. Если кто-то с эти сталкивался то что вы делали ?
-
А ты шо сделал?
-
Я вже с місцевою ватою познайомився) розказував мені який путін маладець, бо признав ЛГБТ екстремістами. І взагалі, скоро CBD стане електронною валютою
-
Привіт всім. Підкажіть хто перевозив великих собак, якими авіалініями? І як взагалі все відбувається? Буду везти ротвейлера 9міс.
-
Після цього він почав щось дуже ретельно робити
-
Кажу, так само, як і в канадській армії, і в німецький (його батьків німці 45 років тому сюди мігрували)
-
Ще питав правда, що в Азові нацисти. Кажу, звичайно!
-
Добре, що в мене ліцензія є
-
CBD як канабіноїд) чувак думає, що скоро будемо травою за все платити
-
Пояснив що як. Хз, чи робе
-
Ну про друге то він не дуже далеко від правди Наша фірма вже випускає hemp carbon credits на блокчейні, тому то реальніше ніж здається)
20 Jan 2023, 19:11
277656/371396
7 minutes ago