UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
^ трохи нагадаю
-
@ellataxes реєструє, єдиного сайту нема, треба все збирати до кучі самостійно
-
Вітаю. Шукаю роботу в Калгарі, як помічник електрика - електромонтажника. Подаюся на apprenticeship program. Новоприбулий, маю водійське посвідчення 5 класу, PR, авто, при необхідності можу придбати інструмент. Маю великий досвід, більше 20 років, роботи в електротехнічних компаніях. Від помічника менеджера до засновника власної компанії з продажу, монтажу низьковольтного обладнання (автовимикачі, реле, рубильники тощо), кабельно-провідникової продукції, вентиляційного та теплотехнічного обладнання, контрольно-вимірювальних приладів та виготовлення трансформаторів протягом останніх 13 років. В обовʼязки входило - технічна консультація та супровід від першого дзвінка до здачі обʼєкту, логістичні операції, працював з монтажними командами. Освіта - «Контрольно-вимірювальні прилади та автоматизація технологічних процесів», евалюація WES. Англійська початкова, інтенсивно вивчаю. Володимир, (403) 371-7897, [email protected]
-
навіть не знаю це в розділ скам кидати чи є десь розділ приколів?)))
-
Ні😅 Цікавить оренда
-
А це не він був за 75 баксів?))
-
Всем добрый день! Ищу контакты грамотного специалиста, который проконсультирует по налогообложению, если имеется недвижимость в Канаде и человек станет нерезидентом. Ежегодное налогообложение и в случае продажи недвижимости. Провинция Альберта. Подскажите, кто может - в идеале специалист из Калгари, ну или кто-то, кто примет онлайн.
-
Всем добрый день! Ищу контакты грамотного специалиста, который проконсультирует по налогообложению, если имеется недвижимость в Канаде и человек станет нерезидентом. Ежегодное налогообложение и в случае продажи недвижимости. Провинция Альберта. Подскажите, кто может - в идеале специалист из Калгари, ну или кто-то, кто примет онлайн.
-
-
Всім привіт, таке питання. В Uber показує що ми з вами зв'яжемося коли ви зможете приймати замовлення і пише ще що коли проблема буде вирішена ввійдіть в мережу. Хоча мережа нормально працює в мене і все що можна я заповнив в Uber. Допоможіть розібратися, дякую )