UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем добрый день! Ищу контакты грамотного специалиста, который проконсультирует по налогообложению, если имеется недвижимость в Канаде и человек станет нерезидентом. Ежегодное налогообложение и в случае продажи недвижимости. Провинция Альберта. Подскажите, кто может - в идеале специалист из Калгари, ну или кто-то, кто примет онлайн.
-
Всім привіт, таке питання. В Uber показує що ми з вами зв'яжемося коли ви зможете приймати замовлення і пише ще що коли проблема буде вирішена ввійдіть в мережу. Хоча мережа нормально працює в мене і все що можна я заповнив в Uber. Допоможіть розібратися, дякую )
-
Вам на почту скоріш за все прийшов ліст завершити поліс чек
-
Принесу вам трішки чуток. АОС скоріш за все перезапустять к літу, будуть інші вимоги, те що він на паузі - його вже скоріш за все не знімуть. Буде якась нова програма зі схожими вимогами, але тому що вибори перенесли ще на рік - цей рік буде важким в плані імміграції. Вони хочуть скоротити кількість PR , тому в цілому скорочуються квоти від гаверменту. Ходять ще інші погані чутки, але я їх поки що не буду озвучувати. Треба потерпіти до літа, а там буде видно
-
Окей а когда выход фильма от Амазона?
-
А як той лист виглядає? Бо в мене ніяких листів не приходило. Дякую
-
Продам все 400 cad. Є нове і б.у, можна окремо.