UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
є приорітети в обробці заявок у них, які саме ніхто ніколи не ді3нається) тому просто чекати треба
-
А медосмотр с живой очередью где то есть?
-
по возз'єднанню ніхто теж не отримає пр до зими цієї, навіть якщо ви того року подвлись, тому що зараз їм не до вас буквально)
-
На ресепшені у компанії електриків)
-
Пока не произошла история, как с масл каром?))
-
Ясно.
-
Ти працюєш РМ в ІТ? Бо я так раніше робив😁
-
Паникующих / кто ожидает
-
Нет конечно, это же слух
-
Казала, що просто нема, що робити на роботі. Я просто сижу і втикаю 9 годин... Більше року...
-
Як говорять класики: "Ваші очікування - то ваші очікування"
-
Это подтверждено чем-то? Типа людям не меняется статус в персональном кабинет, или что-то типа?
-
Крч, в мене є декілька версій хто ти насправді: 1. АІ 2. Наркоманка, бо любиш людей. 3. Тобі за це платять 4. Або тобі просто це приносить задоволення) Вгадав?
-
Якщо в тебе так багато часу, то скоро накину задач, ти наче волонтерити по чату збиралась?)
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Аа, так-так
-
Чату пощастило
-
і це теж, в першу чергу біженці, потім студенти. в Торонто тисячі індусів вже з канадською освітою чекають на свої доки) які там AOS лол
-
Ну переосмысление, надо ли тебе это, что будет, если у тебя этого не будет, и т.д. Вчера писал же сам. Про желание обладать muscle car
-
GMCAcadia 2007 надійний автомобіль, не потребує вкладень. Без ржавчини, лобове скло ціле. Мотор 3,9 л, коробка автомат., ходова, стойки перфект. Сів поїхав. ціна 6600 САD. 403 891 8392 Володимир
20 Jan 2023, 19:11
277762/372371
29 minutes ago