UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Стосовно tax return. Це підтверджена інформація що повернення gst чи кліматичних може впливати на рішення по pr? Чи більше з категорії здогадок?
-
Заправка, табачні магазини, 7eleven, circle
-
Проблему вирішено!
-
ah ,here you go
-
updated
-
Але думаю що справа в тому, що у мене ресепшн у констракшині, а у тієї людини у хоспіталіті/туризмі, бо 65 це типу офіціант, бармен і т.д., то може тому :(
-
Работадавець теж все однаково. Ну зі змінних чисто НОК.
-
ставлю на работодателя или великий рандом, тыканье в небо закончил ) или если им так принципиально Single \ married \ common law
-
Это если он с рук покупать будет. Никто не мешает приехать на заправку на территории ближайших к Калгари резерваций и купить сигареты. Будут ли они стоить дешевле, это уже другой вопрос.
-
или ещё подождать
-
1-800-959-8281 CRA hotline объясните ситуацию и там скажут, что и как ( дошли , не дошли, ошибки, нет ошибок, тд. ) На линии если висеть, через пару минут предлагают перезвонить вам самим
-
Добрий день , таке питання подавався на повернення налогів через weathsimple , пройшло вже майже 18 днів , ніякого листа не отримав, коли намагаюсь зайти в cra( перший рік коли подаюсь на повернення)(ввожу 100% правильні дані) але видає помилку , що потрібно робити в такій ситуації? завчасно дякую за допомогу
-
это я сам виноват, говорю одно, подразумеваю больше чем одно
-
Всем привет, продам полностью новый стол, еще запакован 70$. Забирать на станции Brentwood. Или могу привезти если район NW и Downtown.
-
зрозумів, дякую
-
Не помню, скорее всего нет. Ибо энергетики это херня🤷
-
Буде по 3$?
-
Ти пив взагалі рево?
-
Ну Revo же, если эмо и 2007)))
-
Здравствуйте! кто-то продает раскладной диван?
20 Jan 2023, 19:11
277876/372020
25 minutes ago