UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо не бентежить, що Мафію проводить русачка, то вперед. Але не в цьому чаті
-
Якщо не помиляюсь, то ця пані робить Мафію в Sentry Box?
-
Доброго дня. Навіщо декларувати якщо ви проводите через банківський переказ?
-
Да и даже в школу
-
Кароче, нема мафії нормальної в місті 🌚
-
В этим подчатах одни и те же люди. Если вам интересно мнение разных людей, то пишите в другие ГРУППЫ, а не подчаты.
-
Дякую вам за відповідь
-
Прямо с 1 апреля передаем контрак 2 bedroom 1 bathroom 2049 $, 1919 University Dr NW в связи с переездом. 587-966-04-78, 587-966-05-51, Андрей, Дарья
-
Вишневый это ещё ладно. Канадцы томатный сок в пиво добавляют 🤯 Я вообще не понял в чём прикол 🤔
-
А за що дали бан?
-
Всім Добрий день👋🏼 Пересдаємо контракт (до 02/25). 2 спальні, 2 вбиральні, 3 гардеробні. Переїжджаємо, тому що є контракт на 2гу квартиру. За 2 квартири платити не можемо. Велика світла квартира на 21 поверсі нового комплексу в центрі з видом на місто і на гори. У будівлі є басейн, більярд, спорт зал та багато іншого, все доступно для мешканців – безкоштовно! Можна з тваринами 🐶🐱 Заїхати можна 01/04 або 15/04🔑 Опалення та вода включені в оренду✅ Все знаходиться в пішій доступності ~5 хвилин (CTrain, автобуси, парки, магазини, дитячі майданчики, школи, садки, лікарні тощо) 🎯 Комплекс біля Central Memorial Park🌿 Для оренди потрібна довідка з роботи або витяг з банку для підтвердження платоспроможності. Умови оплати: 2850 CAD на місяць. Без Депозиту (він в контракті)🔥 Будь-які питання в ПП📩
-
Продам за 100$аірогриль,нова коштує 300
-
Привіт, друзі! Хтось подавав нульову декларацію через turbotax? Я все заповнила, а відправити не можу, видає помилку і пише типу "схоже, що ви подаєтесь не перший раз. Виправте дані і спробуйте ще раз". Але це моя перша декларація в Канаді.
-
Пропонуєш створити українську мафію? Кришувати точки з карі і брати хабарі варениками🤔
-
Продам электрическую кастрюлю. Состояние новое. 20$
-
А как тебе пепси с молоком?)
-
Так
-
Проблема в том, что человек выделяет своё время чтобы написать ответ, а потом заходит в другой подчат и там уже кто-то правильно ответил на этот же вопрос. Получается, что зря потратил своё время.
-
Колеги, хочу принести свої вибачення пану за те, що переплутав з іншим та випадково забанив 🫣
-
А кола со вкусом звездочки и эвкалипта? Root beer
20 Jan 2023, 19:11
278899/373100
7 minutes ago