UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Останній шанс побачити, як наймолодша національна збірна України з хокею протистоять команді всіх зірок Альберти U18! Субота, 30 березня 2024 р Ken Bracko Arena @ Max Bell Center 12:30 вечора Підтримайте Hockey4Ukraine та допоможіть українським дітям залишитися на льоду. Усі виручені кошти підтримують фонд «Українська хокейна мрія», який допомагає українським дитячим хокейним школам продовжувати роботу в Центральній та Західній Україні. Приходьте, підтримуйте та жертвуйте, щоб допомогти українським дітям залишитися на льоду. У дусі дружби між двома великими хокейними націями «Калгарі Кенакс» запрошує збірну України на тренувальний табір, збір коштів і показові матчі проти команди зірок Альберти. www.showpass.com/hockey4ukraine/
-
Всім привіт, хто працює в Uber , сьогодні я так розумію туго з замовленнями, чи то тільки в мене бо я сьогодні перший день пробую) дякую 😁
-
Дякую!
-
Відаємо диван Район SW
-
Всім привіт, хто користується банком BMO і може мені пояснити як робити переказ на інший канадський рахунок, будь ласка напишіть в приват
-
Всім привіт! Я професійний фотограф 📸шукаю дівчину модельної зовнішності, яка не боїться камери для зйомки в своє портфоліо. В Калгарі буду ще 8 днів. Прикріпляю референси (приклади фото в якому стилі хочу познімати) Буду рада познімати красивих картинок) Бажаючих чекаю в особисті☺️📸
-
Якщо не поповнюєте на протязі 3 місяців.
-
Пройшов за посиланням від цієї пані яка опублікувала цей інформаційний лист. В неї запитали в коментарях звідки інфо. Вона поділилася ресурсом Як на мене трохи передчасні висновки. Офіційної відповіді від федералів ще немає. Та й сама стаття більше про констатацію фактів, а ніж про уже прийняті рішення immigrationnewscanada.ca/new-alberta-immigration-quota-2024/
-
Відаємо диван Район SW
-
Хто готовий розпочати українську мафіозну двіжуху - пишіть в ПП. Бо інша виявилась москальскою, де "ху*ло наш президент"