UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Може зтось знає чи є тут сервіс який займається ремонтом подушок безпеки,і чи реально попасти туди на роботу?🚗
-
Магазин Калинка и вроде бы во Фрешко есть Я в Калинке покупала 1 кг. = 15$
-
Всім привіт! Можливо хтось знає. Я звільняюся з роботи і отримувала пей чеки з зарплатою кожних 2 тижні але контракт з роботодавцем не підписувала. Підскажіть будь ласка чи потрібно відпрацьовувати 2 тижні якщо контракту немає?
-
Вітаю✨ Мене звати Світлана і я провідник трансформаційної гри Ліла🌀Навчалась у школі «Омкара» Також я інструктор з йоги та медитації, навчалась на Балі та в Індії 📿 Запрошую до себе на гру Ліла🌀 • група до 4 гравців • час гри від 4-8 годин (граєм до кінця, необмежено) Цінність енерго обміну Онлайн - 50CAD/35$ Офлайн Calgary Downtown - 70CAD/50$ Запис в direct 🫶🏻 Мій Instagram @svetayogini www.instagram.com/svetayogini?igsh=MWMzZ2licTRyMTZ1cg==
-
Нет
-
Подробнее Там в Termination by employee: quits
-
Employees who wish to end their employment must give written notice to the employer. The length of notice period is based on how long they have worked for the employer:
-
Напишіть мені
-
Шукаю роботу
-
Дуже дякую
-
Вітаю всіх! Продам колеса Hyundai оригінал 19ʼʼ 370$
-
Дякую)
-
@Levros96 старий, це по твоїй частині)
-
Добрый вечер всем .У меня есть три лишних билета на Easter Party на сегодня 29.03.24 в 22.00 Кто желает присоединиться напишите в личку,я вам скину билеты БЕСПЛАТНО. allevents.in/calgary/university-of-calgary-easter-party/10000872089642597
-
Я не студент))) По моему ограничений по возрасту там нет.
-
Там не тільки студентів пускають?))
-
Дякую!
-
Яка цина?
-
Продам hyundai Accent 2008 року мотор 1.6 dohc Користуюся кожен день Присутні рижики по кузову Низька витрата палива Працює кондиціонер Неділю тому поміняно масло Ручка коробка Пробіг 309000 Не працює гідроусилитель Ціна 1900
-
Тут, теж раніше 11ї приходити немає сенсу? Чи раніше починають вечірки?
20 Jan 2023, 19:11
279182/371543
4 minutes ago