UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам небулайзер 40$ в использовании был пару раз Анальгин 8шт Спазмалгон 4шт Алохол 2шт Витамин D3 400IU Таблетки все в одни руки за 15$
-
Ти розбив мені серце
-
Добрі люди дали☺️
-
Я бачу, що нормальної мови ви не розумієте. За порушення правил РО на тиждень. "Бронь", "актуально" і все це - в ПП. 😎
-
Підкажіть, будьласка, чи хтось отримував insurance record в українській страховій компанії для надання тут місцевій? Як вона має виглядати, що там пишуть, бо моя страхова каже, дайте приклад, ми зробимо
-
Де взяв?
-
uujobs.ca/vacancies/jobs-in-calgary-ab
-
Где можно купить димексид?
-
Так
-
Може і порадить, але не в цьому топіку ;)
-
Друзі, порадьте, будь ласка, міграційного консультанта в альберті щодо self employed
-
Поставлю серденько, щоб віддячити. Але потім видалю все одно, ггг
-
Перепрошую за оффтоп)
-
Ребята! Всем привет! Подскажите, скорая с бенефитами если нужна, будет бесплатной?
-
Дякую
-
Найкраще купання в сніг якраз
-
Вам у місцевій страховій сказали що цей лист від української страхової буде якось впливати на суму страховки?
-
Така машина була застрахована у нашій компанії с таким номером с такої по таку дату. За цей період страхових випадків не було.
-
Доброї ночі) Займаюсь просуванням бізнесів та послуг в інтернеті,таргет,smm🧑💻 Маю багато кейсів-робіт в різних нішах Кого цікавить пишіть в пп Дякую)
-
Слушне питання перед long weekend 😁
20 Jan 2023, 19:11
279543/371938
14 minutes ago