UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Сім'я із двох людей (без тварин, дітей та будь - яких шкідливих звичок) шукаємо квартиру 1 бедрум, райони, які нас цікавлять додаємо до цього повідомлення у фото. Можемо оплатити на декілька місяців завчасно, Бюджет до 1900$
-
Та знаю, що бува таке. Але ж і на мене такий собі легкий наїзд
-
всім привіт
-
Терміново !!! У звʼязку з переїздом , перездамо свій контракт на квартиру 1 bedroom , за адресою 912 6 Ave SW , T2P0V6 ( downtown) . Розташування супер , сітрейн за 5 хвилин , поруч є автобусні зупинки . Ціна за місяць 1800$ , в цю суму включено опалення та вода . В місяць за світло виходить до 60$ . Пет френдлі ( 250$, одноразовий платіж ) , є підземна парковка . Security deposit і дату заїзду можемо обговорити , оскільки ми можемо виїхати в будь який день . За додатковими питаннями в особисті повідомлення.
-
Доброго дня! Чи замовляв і вже отримав хто-небудь довідку про несудимість з Єгипта?(Посольство Єгипта в Оттаві) Поділіться досвідом,будь ласка
-
Мабуть гілка "еміграція та PR" підійшла би...
-
Келгери
-
Я на это смотрю, и у меня какая-то агрессия и зубы скрипят (с)
-
Підкажіть де можно здати англ тест, щоб можно було показувати на роботі при влаштуванні? та піти десь на навчання англ
-
Даже сообщение выше, в котором ответ на их вопрос, лол
-
Никто не читает ничего 🤷
-
Вони в Канаді заборонені