UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, я в Калгарі. Я просто по відео роблю, і на прикладі пише 2022
-
По гайду в Ютубе Ukraine 2022
-
Продам комьютер, монітор, клавіатура та мишка. Монітор великий, 27", підтримує різні підключення, та є вбудований ТВ з пультом, Samsung SyncMaster 2770 HD Характеристика комп'ютера на фото, HDD256Gb Комп'ютер повністю справний, ним користувався син, але йому подарували ноутбук і комп'ютер стоїть без діла. Ціна 200 кад
-
Все ищут работу, а я ищу сотрудника на склад в Калгари (SE). Ничего сложного, прием товара, сбор заказов, тестирование оборудования, доставки. 20 долларов в час. Работа с понедельника по пятницу по 8 часов. Из требований: права 5 класса (не GDL), желателен опыт работы на складе или в доставке. Пишите в лс, если заинтересовало предложение.
-
привіт підкажіть будь ласка чи є якісь сервіси щоб безкоштовно отримати предмети першої необіхдності типу постіль, якийсь набір посуду і тд?
-
У звʼязку з переїздом, перездамо свій контракт на квартиру 1 bedroom, за адресою 1515 5 St SW, Calgary, AB T2R Розташування супер, сітрейн за 8 хвилин, поруч є автобусні зупинки. Ціна за місяць 1800$, в цю суму включено опалення та вода, є підземна парковка, дату заїзду можемо обговорити, оскільки ми можемо виїхати в будь який день. Дозволено з домашніми улюбленцями. За додатковими питаннями в особисті повідомлення.
-
Можна зареєструватись у wins, вони дають чек на 200$ у їхні магазини, чекати пару місяців чергу. Можна звернутись до церкви св. Володимира, може в них щось є Або у секондах взяти, до 50$ можна купити все на кухню
-
Ну якщо ви про мене, то для мене це «окремий вид насолоди» робити все в останній момент. Я готова місяць працювати без вихідних, аніж займатися паперовою роботою 😂