UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хороших путешествий
-
Кратко, может кто работает на предприятии на котором нуждаются в операторе бульдозера. Естественно канадского опыта 0, но карты и проекты читаю. В целом накатанных 25000+ за часов за последних 7 лет, на малых и средних.
-
Всім привіт. Двоє чоловіків (батько і син). Шукаємо роботу в сфері будівництва. До приїзду в Канаду працювали в Іспанії, всі види робіт: кладка плитки всіх форматів, ремонт ванних кімнат і кухонь, робота з гіпсокартоном, монтаж ламінаду , кладка цегли, штукатурка, шпаклівка, установка вікон і дверей, монтаж систем водопостачання та каналізації та ін. Спеціаліст з декоративної кладки. Досвід роботи в будівництві камінів та мангалів. Володіння мовами: українська, російська, іспанська, англійська. Цілеспрямовані, неконфліктні, швидко вчимося новому та адаптуємось до нового середовища. Будемо вдячні за інформацією.
-
Привіт. Чи є групи для підлітків ? ( син сумує хоче нових знайомств)
-
Доброго вечора, я с дружиною та дочкою 3 роки шукаємо житло на 2 тижня,оскільки ми ще отримали одноразову допомогу маємо бюджет 1500 ₴.Напишіть в лс якщо хтось зможе допомогти.
-
будь ласка підкажіть,що це значить і як провіряти чи є вибірки чи немає? і чи якщо податись на цю програму на отримання ПР навіть якщо немає вибірки чи дає мені це право знаходитись в Канаді, так як моя заявка на розгляді? Дякую за відповідь на перед
-
Express Entry не вважається програмою, просто податись - це не вважається, що заявка на розгляді
-
Підскажіть який дешевий стартовий пакт для звʼязку можно придбати