UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо хтось може підказати в чому причина: телевізор говорить, але не показує, тобто екран чорний(( Можливо є мужчини, які розуміються у цьому 🙏 Samsung Smart TV
-
Доброго дня! Можливо хтось може підказати в чому причина: телевізор говорить, але не показує, тобто екран чорний(( Можливо є мужчини, які розуміються у цьому 🙏 Samsung Smart TV
-
Там є діодна підсвітка, скоріш за все час прийшов
-
www.winsport. ca/explore-winsport/current-activities/skating-and-arenas/public-skating/
-
Не безкоштовно, але і не дорого. Оренди у них немає
-
Не факт. Некоторые банки не принимают адрес отеля.
-
Так, рахунок ви відкриєте без проблем. Також вам дадуть кредитку, але при оформленні вкажіть що хочете самостійно забрати її з банку. Тому що вони надішлють картку на адресу готелю а до тієї пори ви вже знайдете житло.
-
Чи можна замінити діоди?
-
Мои знакомые на позапрошлой неделе сказали, что им не открыли счета со временым адресом проживания.
-
Перш ніж вибрати банк, ми звернулись до трьох установ і у всіх приймали адрес готелю.
-
Моя порада - знайдіть на секонді підходящу рамку і оформіть самі. Тут є щось типу багетної майстерні в фотосалонах, наприклад. Але оскільки це кастомна робота - ціни кусаються. Наприклад, в Україні я платила близько 180 грн, а тут за таку саму раму і розмір залупили вже 180 доларів. За найдешевшу рамку і скло нарахували 70 дол. Якщо для вас ціна не є проблемою - є багетна майстерня біля value village (фактично через двері) на southland станції с-трейну.
-
І не факт що буде густе!
-
Хм. В ВС є моб. Додаток. Цікаво чи дуже відрізняються провінції 🧐
-
5.77
-
Вроде в телеге бот был, но я точно не найду:-(
-
Підскажіть чи є мобільний додаток проходження питань по авто тестам для Калгарі?