UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перш ніж вибрати банк, ми звернулись до трьох установ і у всіх приймали адрес готелю.
-
Моя порада - знайдіть на секонді підходящу рамку і оформіть самі. Тут є щось типу багетної майстерні в фотосалонах, наприклад. Але оскільки це кастомна робота - ціни кусаються. Наприклад, в Україні я платила близько 180 грн, а тут за таку саму раму і розмір залупили вже 180 доларів. За найдешевшу рамку і скло нарахували 70 дол. Якщо для вас ціна не є проблемою - є багетна майстерня біля value village (фактично через двері) на southland станції с-трейну.
-
І не факт що буде густе!
-
Хм. В ВС є моб. Додаток. Цікаво чи дуже відрізняються провінції 🧐
-
5.77
-
Вроде в телеге бот был, но я точно не найду:-(
-
Підскажіть чи є мобільний додаток проходження питань по авто тестам для Калгарі?
-
шукаю волонтерів для започаткування англійського спікінг клубу в Калгарі
-
Доброго дня, я зварник/токар з досвідом роботи більше 30ти років. Шукаю роботу де-небудь. Рівень англійської початковий, 62 роки. Є взагалі шанси щось знайти?
-
Ніяк, це нереально.
-
➡️ Калгарі! Саме час відмітити ➡️12 квітня у своєму календарі, адже ми повертаємось до вас зі стендапом😏 Разом з нашими партнерами @гульба створимо незабутній вечір українського гумору! 👏 Цього вечора за вашу посмішку та симпатію будуть змагатися: ▪️Алекс Одіяло (Алекс Коцик) ▪️Юра Троє Дітей (Юрій Накінечний ) ▪️Андрій Ніс (Андрій Сандюк) ▪️Дід Лука (Luke Lynndale) Веземо тільки найкращі жарти і Алекса!😏 Приходьте, стендап — це завжди гарна ідея бо: • сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій • це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо • це можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти • нові знайомства Чекаємо! Обійняли 🫂 💳 Квитки купуємо тут 👈 Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Продам IPhone 13 Blue 128Gb в идеальном состоянии. Батарея 90%. 500$
-
Добрий день, шукаємо житло на пару місяців. Чи перездач хтось контракт, дайте знати, будемо дуже вдячні😊