UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В смысле новый?)) Если старый есть, полученный в аэропорту, то новый в аэропорту никто не даст:-))))
-
Де в дандауні можно придбати?
-
Я не зовсім зрозуміла, скільки балів для FSW, але якщо ви знаєте французьку, то ви багато балів можете заробити)
-
А це?
-
оо дякую)
-
Тут 60% дописучів перездають, дивиться
-
ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Але там є система, через яку ви можете подивитись свої бали. Бо коли ви подаєтесь на ЕЕ, то вам показує на яку з програм ви можете претендувати
-
Бывают, надо ехать и смотреть. Быстро разберают
-
ну з проходняком ЕЕ 336 і 338 за останні дві вибірки це дійсно так, я просто не можу дупля дати чому якщо все ЕЕ коритується 1000-бальною системою то чому в ФСВ оці 67 балів і як їх треба интерпретувати, трохи через "одне місце" якось)
-
Ну я читала одного консультанта. Він казав, що якщо здати на слб 7 французьку, то там дуже просто отримати ПР:)
-
Добрий день. За даунтаун не можу сказати, але, якщо не знайдете, то можете під'їхати на C-train до станції Anderson. Там в торговому центрі Southcentre Mall в кіоску WOW mobile boutique я працюю, можу допомогти.
-
Не знаю чи відмовлять, вони ще дивляться, скільки грошей буде витрачатись на лікування. Там ж певна межа, $26,220 в рік (так як медицина тут покривається).
-
я от теж не зрозумів скільки для фсв, але в мене консультація 1-го травня, подивимось що розкажуть
-
Продам картини по нумерам, тематика гори 20$ за 2шт Мольберт в подарунок 🎁 Можлива доставка по даун таун
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/compare.html тут можете подивитись різницю між програмами
-
Бо там умови різні. Наприклад для СЕС треба мати канадський досвід роботи мінімум рік, а для фсв треба мати досвід за останні 10 років будь-де у світі. То щоб бути eligible, треба виконати певні умови і отримати з цього 67/100 балів.
-
Осьо що пишуть люди)
-
Добрый день! Ищу жилье, чтобы кухня, ванная и спальня были отдельно от хозяев, рассматриваю все варианты и даже бейсмунт. Открыт для предложений!
-
Ніхто вас не залякував) по контексту що був, просто дивно було що не робили мед огляд коли прилітали вже в Канаду. 😉
20 Jan 2023, 19:11
281163/375933
6 minutes ago