UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я от теж не зрозумів скільки для фсв, але в мене консультація 1-го травня, подивимось що розкажуть
-
Продам картини по нумерам, тематика гори 20$ за 2шт Мольберт в подарунок 🎁 Можлива доставка по даун таун
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/compare.html тут можете подивитись різницю між програмами
-
Бо там умови різні. Наприклад для СЕС треба мати канадський досвід роботи мінімум рік, а для фсв треба мати досвід за останні 10 років будь-де у світі. То щоб бути eligible, треба виконати певні умови і отримати з цього 67/100 балів.
-
Осьо що пишуть люди)
-
Добрый день! Ищу жилье, чтобы кухня, ванная и спальня были отдельно от хозяев, рассматриваю все варианты и даже бейсмунт. Открыт для предложений!
-
Ніхто вас не залякував) по контексту що був, просто дивно було що не робили мед огляд коли прилітали вже в Канаду. 😉
-
Да .но к сожалению узнали об этом мы только недавно
-
Дякую, а хтось знає, сьогодні секонд працює? Вчора був вихідний через пасху, а сьогодні ж продовження свята
-
Вообщем не срослось! Я уже в какой то группе говорила, что есть люди, которые приезжают сюда на авось.. без грошей и планів.. но мы относимся к тем кто к переезду относится не бездумно! Канада это не Европа.. где ты приезжаешь и три месяца ассоциализируешься.. тут по сути 2 недели и давай до свидания.. делай что хочешь или ехать домой. У кого то так получается... было бы я моложе лет на 15 . Может бы и я так рванула..а когда вам за 40.. то так уже не получается Если ехать то на совсем! А если на совсем то надо все продумать и все сделать постепенно! Вот собственно)) в крутце моему мед осмотр затянулся)
-
🙋♀️, якщо що, то я в вже в групі волонтери.
-
Мали б бути відкриті, бо це приватні установи.
-
Українського можна знайти коли вибираєте відділення для аппоінтменту на сайті TD банку. Там буде вказуватися на якій мові є обслуговування у відділенні
-
Ви могли зробити у будь-якій країні, не тільки в Канаді. Тільки різниця у вартості може бути.
-
TD не дають кредитку. Вони дають тільки Secured credit card за ваші гроші. Відаєте своїх $500 і будете використовувати як кредитні. А ще $500 ваших грошей утримує банк на saving account як залог.
-
Потому , что не знала, что можно без записи! Поехала в известный north medical center.. а от туда меня послали на запись через 2 недели. Но к сожалению из за планируемой операции надо было выезжать опять!
-
знаю-знаю, дякую)
-
Продовження свята у федералів, та у приватних підприємств за бажанням) а зазвичай такі магазини як секонди мали б працювати)
-
В CIBC можна попроситися щоб кредитка прийшла на адресу відділення. І потім підійти забрати коли вона прийде.
-
Так, згоден. Бездумно сюди краще не їхати, особливо коли вже не молодий :)
20 Jan 2023, 19:11
281176/376171
19 minutes ago