UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут женщины.
-
Але не таке червоне як центр. А скільки людей шукають житло саме там :) Все відносно.
-
Чого?
-
Таке відчуття, що в інших районах мене будуть з пиріжками біля хати кожен день зустрічати. Яка різниця? Що в одному районі за місяць 30 правопорушень, а в іншому 35? Ви серйозно?
-
900?
-
А скільки звичайна двушка?
-
Квітень місяць. Гарні були ціни
-
Скільки бля)? Гараж і 5 спалень 2.2к?
-
А ви жили в інших районах?
-
Не правда! Я уже несколько месяцев пишу, что NE ничем не хуже других
-
Акцент тут везде, так что не парьтесь
-
Вибачте, але це суб'єктивна думка, а ні як не об'єктивна. Так само як і моя. Ви перша людина за 8 місяців яка каже що це гарний район. Я все ж більше схильний вірити статистиці. І згідно неї, цей район в низу списку. Інша справа, що для Українця жити в поганому районі в Калгарі це як в Києві на Печерських схилах. Дивлячись що вважати "погано". 38 зареєстрованих правопорушень в Forest Lawn - Forest Heights за місяць виглядають, смішними якщо дивитися на ~500 на Лук'янівці в Києві. А це вважається "Тихим центром столиці". Ні кого не лякаю. Людина спитала, я поділився тими дослідами які робив. Можна погуглити Forest Lawn Crime Statistics Update, чи інше. Сам знімаю на NE - хоча більшість місцевих казало що краще обрати інший район. Але, в іншому ви не знайдете будинок з гаражем і 5 спальнями за 2200 на місяць. Тому. Обирайте житло де вам готові здати і воно вам по бюджету.
-
Да бред это всё. Кто-то когда-то сказал и понеслось. Как в одном ролике про Калгари " моя жена ехала в трамвае и когда я её встретил, то она была в панике и истерике потому что была одна белой в вагоне". Штаа? Во-первых тут много белых, а во-вторых, что в этом плохого?🤣
-
Единственное у меня дети , и я так подумал лучше им адаптацию пройти в другом районе, где английский без акцента, в школах.
-
Я тоже жил по Airnbnb,в этом районе, когда искал жильё. Ничего опасного не заметил. Мне было странно почему все говорят плохое об этом районе. Единственное что заметил много живёт арабов, индусов. И деревья молодые в этом районе. Плюс Costco и куча всего рядом.
-
У меня коллега с Фиджи там живёт - всё ок. Я сама на Rundle, тоже все гуд. И еще 2е коллег на NE: Маврикий и Филиппины. Никто не жаловался
-
Короче, не селитесь в NE.