UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Без рецепту ніяк. На днях кидали контакт фармацевта на Шінук, спробуйте підійти поговорити з ним.
-
везут в отделение, берут отпечатки, сравнивают с миграционной базой и... дальше ты понял
-
Дякую. Не підкажете де можна знайти список лікарень акредитованих для медогляду?
-
7500 Macleod Trail SE #106, Calgary, AB T2H 0L9
-
Да. Но самому будет сложно
-
Зверху у закріпі є лінка де знайти і там список. t.me/uu_calgary/83738/328228
-
Пока. Денег не хватает, но это в процесе. Бюджет нужен не маленький. Хочу узнать как это будет работать. И сколько людей нужно на первое время. Что бы приступить. Если детально то в личку.
-
Я лично не смогу этим заняться не моя "юрисдикция"). Кстати если есть бухгалтера, отзовитесь пож) я напишу в личку.
-
Джиа Карано приедет, надо идти смотреть
-
Здравствуйте, можете посоветовать куда обратиться за очками ( и проверкой зрения) по бенефитам?
-
Дякую
-
Ми сюди ходили, перевірка по бенефітам, окуляри також але якщо брати наприклад хамеліони то треба буде доплатити calgaryoptometry . com
-
Доброй ночи, а что за диван ? Можете пожалуйста скинуть в лс?
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Я минулого року 7й клас пластик за тиждень отримала, при тому що пʼятниця тоді був вихідний
-
Народ, хто має змогу закинути хоча б 100 грн на пачку сигарет в наряд?Був би дуже вдячний
-
Ищу людей на удаленную раб0ту👋! Учу абсолютно бесплатно! Мой интерес это процент от вашей прибыли. Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Привет. Можно по подробнее, как это выглядит? Ты приходишь даёшь резюме или как? На сайте к сожалению ничего не понял
-
Тут на резюме через рік може відповідь прийти🤷♂
20 Jan 2023, 19:11
281850/371893
about a minute ago