UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем здравствуйте. Посоветуйте пожалуйста где тут хороший outlet с большим выбором и адекватными ценами? Заранее спасибо
-
Вcім привіт, підкажіть, я робив узі і заплатив за це 300$, бо не було хелс карти, мені сказали що можно буде повернути, зараз вже маю хелс карту Підкажіть будь ласка куди звертатися щоб повернути кошти Дякую.
-
Всім привіт. Підкажіть чи хтось робив флюорографії при вагітності ? То не можна тимчасово відмовитись від неї до народження малюка ?
-
В наступному році при поданні податкової декларації вкажіть ці 300$
-
2 тижні тому
-
300$ теж в 2022 платили?
-
А що?
-
2022
-
Ви в якому році приїхали?
-
Привіт. Пробую працювати на фріланс. Як можна зручно отримувати оплату від компанії в США на рахунок банку Канади? У мене банк BMO.
-
Я так поняв що цього року ньюкамерсам вертають налог до 8 тижнів потрібно чекати
-
Продам дзеркало, купляли пів року назад в ikea, стан ідеальний. 40$
-
Якщо відкрити валютний рахунок? Щоб не було конвертації на CAD.
-
Ой не факт... Далеко не факт))
-
Не знаю есть ли еще ребята, которые собираются
-
Балаган в библиотеке проходит по выходным днем Мы собираемся на классику по пятницам вечером
-
Продам PS 5, есть коробка, все шнуры, есть немного потертости сверху, на фото должно быть видно. 500cad, торг уместен.
-
Не знаю чи правда
-
Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Продам велосипеды. Белый 80са серый 100са. 2 дня назад были проверены и настроены. Если заберете оба, то накрывка в подарок. Возможна доставка
20 Jan 2023, 19:11
282146/374730
12 minutes ago