UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я в компанії одна українка, але мільйони прибутку ще не посипали на керівника 🙈
-
Так, є і таке. Я Канаду не покидала, тому при виїзді 100% не знаю. Але в Шенгені точно ставлять. Я жила майже рік в Албанії, і там теж штампи не ставлять. Одного разу, буквально заставила офіцера поставити штамп про вʼїзд, бо треба було для робочі візі. P.S.: бачу, що на вʼїзд якийсь штам поставили. Я знаю, що Албанія не в ЄС
-
Так, для інформації: у Канаді, у США та у Великобританії немає виїзного паспортного контролю, і штампів теж відповідно. Деякі країни, живий приклад - Барбадос або Ізраїль, взагалі не ставлять штампи ані при виїзді, а ні при вʼїзді. А для всіх куаетчіків, як ми - не буде жодних канадських штамів у ці три роки, що діє ворк перміт.
-
Теж цікавить
-
Питання, якщо я втратив доступ до свого аккаунта в IRCC треба новий аккаунт зробити , чи можливо все таки старий відновити?! Бо в мене немає більше номеру телефона що був щоб підтвердити зміну паролю!!!
-
Мене звати Василина! Мпеціалізуюсь на просуванні бізнесу в різних сферах🤩🔝 Проекти:🇺🇦🇪🇺🇦🇪🇺🇸 1. Таргетована реклама в соціальних мережах (Facebook, Instagram) 2. Google Ads реклама 3. Просування в YouTube та TikTok 4. Створення та оптимізація веб-сайтів 5. Управління контентом в соцмережах SMM 6. Оптимізація пошукової системи (SEO)
-
Для первого (мы о домашнем хорьке - ferret) FRES calgary Или на фб / kijiji, но там куда же без скама и не добросовестных владельцев. Второе это wildlife, и обычно в Альберте без специального пермита не найти. ( Вы не зоопарк, не исследователь, не sanctuary , etc.)
-
Запрошуємо українських діток на цікаві онлайн курси з програмування та дизайну! Кожен новачок отримає 2 безкоштовних занять. Приєднуйтесь до нас прямо зараз і відкривайте світ творчості та можливостей разом з нами! Напишіть мені в приватне повідомлення ім'я та вік вашої дитини, і я надішлю детальну інформацію. Дитина буде щаслива! Гарантую!
-
Добрый день. Ищу женского парикмахера, который умеет стричь кудрявые волосы. Буду рада рекомендациям🙂