UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошуємо українських діток на цікаві онлайн курси з програмування та дизайну! Кожен новачок отримає 2 безкоштовних занять. Приєднуйтесь до нас прямо зараз і відкривайте світ творчості та можливостей разом з нами! Напишіть мені в приватне повідомлення ім'я та вік вашої дитини, і я надішлю детальну інформацію. Дитина буде щаслива! Гарантую!
-
Добрый день. Ищу женского парикмахера, который умеет стричь кудрявые волосы. Буду рада рекомендациям🙂
-
Знайти не проблема, питання в тому, яка ціна буде за те житло.
-
Тільки через Румунію або Молдову вночі Я вивіз свою кішку 15 березня, з всіми вакцинами і титрами, лише без карантину, але то був квест з великою вдачею Перевізники тварин звісно корупційно роблять документи на вивіз щось там за пару тижнів, але чи є сенс їх кормити Точно буде дешевше самостійно скататись швиденько (якщо немає роботи, або набрався термін на відпустку)
-
Іміграція - це непрості зміни, що впливають на всі сфери життя. Якісь зміни ми можемо передбачити - накопичуємо гроші "на перший час", вчимо нову мову, читаємо про культуру та традиції нової країни. А чи готувались ви до того, що іміграція може стати випробуванням для вашого шлюбу? І якщо так, то що ви будете робити? Розбираємось з цим питанням разом в суботу, 6 квітня, з 13.00 до 15.00 в приміщенні First Baptist Church ( 1301 4 St SW).
-
Або в приютах можна найти або писати організацію Fres
-
Якраз За Fres ,вчора найшов
-
Щойно побачила повідомлення, є атоксіл гель в стіках, ще треба?
-
Казали люди, що при виникненні якихось проблем(протічка води, зламаний унітаз і т.п.) до них достукатись неможливо, повільно реагують.
-
Здається, близько 40 доларів