UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Не знайшла підходящу гілку, тому відправлю сюди 7 квітня в 13:30 буде мітинг в памʼять жертв голодомору, по адресі Monument to the victims of Holodomor (Memorial Dr & Edmonton Trl)
-
Спасибо
-
Є ще другий варіант, може вже йти працювати в сфери де більше контактувати з людьми. І так він швидше адаптується і ще грошей на коледж заробить.
-
15$ стоит лицуха, что не так?
-
Я последний раз торрент юзал 10 лет назад в Украине, но там это норм
-
Rdr2
-
Много причин
-
Доброго дня! Кому потрібні сімпаріка для собак (на різну вагу) та піпетки селафорт та стронгхолд обробка для котів. Строки всі дійсні. Пишіть.
-
А зачем вообще этим заниматься?
-
А что скачивал-то?
-
Качать нужно с VPN и писем не будет
-
По закону будешь отвечать, это не Польша 😁
-
В следующий раз пришлют письмо с просьбой покинуть Канаду, конечно же
-
Что это значит?
-
В общем два варианта, о Джуниор пиратства 1. ВПН 2. Дроп торрента по закачиванию и урезка скорости отдачи
-
нічого страшного поки, далі юзай впн + обмежуй трохи швидкість щоб так сильно не палилось
-
Всім доброго дня. Підкажіть будьласка. Мені зателефонували зі CBE, призначили зустріч, також сказали, що вислали інформацію про зустріч на імейл. Але мені досі нічого не прийшло. У кабінеті дитини досі немає student id. Мені сказали передзвонити на номер, з якого телефонували, там відповідач, залишила повідомлення. Але хвилююся, якщо лист так і не прийде, то в мене є дата і час зустрічі. Приходити з документами у CBE спочатку?
-
Всім привіт. Маю досвід роботи на складі JYSK. Англійська вільна. Scanner/SAP/electric pallet jack operator. Може хто в приват порадить з досвіду . Дякую.
-
Это как Ламборгини Диабло, старое ведро, но дорогое, и пойди найди ещё
-
Знаю. Жду май-июнь, там часто бывают скидки Как раз второй хорайзон закинули в стим наконец
20 Jan 2023, 19:11
282507/371919
9 minutes ago