UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подайтесь на work permit,думаю, що без нього ніяк. Можливо вам курси якісь будуть в нагоді. Проконсультуйтесь в Centre for newcomers, можливо вони вам більше підкажуть в вашому випадку
-
Четвертый сезон кто собирается смотреть?)
-
@mr_1nkognito @am0nshi @stoner_ministry
-
maps.app.goo.gl/7M4gpBcZSmH27ZvN7
-
ПРОДАЮ БІЛЕТ НА ЛІТАК З КАНАДИ. Для тих хто не хоче лишається в Канаді. Унікальна можливість відправитися з Канади до Парижу за неймовірною ціною! 7 квітня я пропоную спеціальний квиток на рейс з Едмонтону, Калгарі та Монреалю прямо до французької столиці. Насолоджуйтесь зручною посадкою та неперевершеною ціною, щоб розпочати вашу подорож до Європи з легкістю. Це ідеальний варіант для тих, хто прагне не прагне лишатися в Канаді. Або хоче відвідати рідних у Європі. Забронюйте свій квиток прямо зараз і розпочніть свою незабутню подорож. Instagram: vovan4k_21
-
В звичайну walk in clinic. Але буде платно.
-
Да необязательно, и так заходит норм)
-
Доброго дня. Так как работаю удаленно то живу в калгари в месяц 5-6 дней только. Снимать квартиру или комнату за 800-1000 не целесообразно, отель выходит дешевле но там тоже каждый раз новая комната, а должен быть свой уголок. Может кто знает где можно снять комнату долларов за 500, учитывая что я буду там жить 5-6 дней в месяц. Заранее спасибо
-
Тогда мортал комбат или Теккен. Если дисковая плойка, у меня есть штук 5 дисков