UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім вітання! Скажіть,будь ласка,можливо хтось знає чи вже робив так - у мене дитина народилася в Калгарі минулого року,зараз оформляю їй громадянство України. Тож чи реально після того,як ми оформимо громадянство України дитині, нам податись в Україні на виплати по народженню дитини,яка народилася в Канаді?
-
Якщо сімейного ще нема, як попасти до подолога? Через walk-in вийде якось?
-
Гавермент покриває консультації ніби , з бенефіти покривають ліки и тд
-
Здравствуйте, расскажите пожалуйста как все прошло завтра
-
Це всім приходить
-
Взагалі корисно підійти туди, де той fair entry видають. Вони всі можливі шляхи отримання накидають якщо підійти з "лицем попроще" 🙂
-
Свіжий лист про Alberta health benefit. Точно такий же як торік, тільки з цьогорічною датою. Треба подзвонити їм. notice of assessment від CRA (дохід за минулий рік на сім'ю з 1 людини <$29,000) По fair entry буде $40/міс
-
Крім мафії такі емоції, я так розумію, нічого більше не викликає?🌚
-
Так сказать, клуб по интересам.
-
Людям нужны эмоции и общение с определенными людьми. Это не обьяснить в двух словах.
-
Так
-
Друзі підкажіть будь ласка які найбільш лояльні страхові компанії для українців? (Авто)
-
Вот я ж и пишу, что общение с ОПРЕДЕЛЕННЫМИ ЛЮДЬМИ. Да, эта игра создаёт и оставляет свою атмосферу между участниками. Хотя, кому я это обьясняю...
-
Walk in clinic (будь яка, найближча). Висока температура тут не привід для хвилювання. Tylenol+ Advil ваші друзі. З приводу дозування вам підкаже фармацевт при аптеці. Запитуйте саме фармацевта (він є в кожній. І це підкована людина, а не провізор як у нас звикли) Якщо отруєння - emergency
-
Мы делали в co-operators, но в millenium такую же цену насчитали
-
Я тут в мафіозній тусовці ще з 2022 року, тому я теж не знаю кому це ти пояснюєш...
-
Потрібні плиточники з відповідним досвідом роботи. Звертатись по телефону вказаному на візитці. Работовець канадець , розмовляє і розуміє російську мову.
-
Ти мені в ПП написати не хочеш?
-
Буде війна кланів ?
-
Ну кепкувати і називати тебе господіном я собі точно не дозволяв. Рівно як я і ніде не писав, що наша тусовка "Велікая" і що канал під неї створювався
20 Jan 2023, 19:11
282755/372058
about an hour ago