UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Shaw дав мені 4 місяці безкоштовно. 1гбіт за 60 доларів. ))
-
Ребята кто сам заполнял тах в wealthsimple и у кого есть время отвечать на мои вопросы, отзовитесь пожалуйста
-
Якщо потрібно вам, може бути домашній інтернет Telus, можете зрівняти які умови від компаній вам більше підходять та можливо в будинку користуються в основному Telus або Shaw Конкретно від Телус може бути Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць та до 2 місяців безкоштовно
-
Продамо шкіряний диван. В використанні був менше року, куплявся новий за 1200, віддамо за 570$(можливий торг). Самовивіз район Downtown Beltline.
-
Всім привіт 👋🏻 Шукаю роботу на рецепції, бажано офісу, але не принципово. Англійська В1, загалом 4 мови. Досвід роботи 1,5 роки рецепціоністкою у польському бек офісі HSBC. Канадського досвіду немає Маю вищу освіту польського університету в сфері управління. Буду дуже вдячна за інформацію🙂
-
Тілька треба список. А то можна всі грощі залишити там🙃 крутий магазин, плюсую!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо я оформлюю дитину в один садочок, плачу там внесок, оформлюю субсидію, а потім через 3 місяці звільняється місце в тому садочку, який хотіли і теж заплатили внесок, щоб для дитини тримали місце, я можу піти з першого садочка і оформити субсидію в новий? хто знає яка процедура, поділіться, будь-ласка. І чи віддадуть нам внесок з першого садочка? Заздалегідь дякую
-
Вибачте може є в групі хто працює в ТД. Дуже потрібна допомога🙏
-
Вибачте може є в групі хто працює в ТД. Дуже потрібна допомога🙏