UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто відправити модем доведеться їм у Квебек назад
-
З оксіо розриваєте договір, це безкоштовно
-
Срочно продам надувной матрас, состояние идеальное, покупали месяц назад, в использовании был редко,. Накачиваеся от сети. Покупали за 95,продам за 60
-
нє ми їдемо взагалі ,чи можна якось може змінити дані в акаунті на інших людей
-
Спасибо. Извиняюсь за глупый вопрос а чек воид это?
-
Гарний навчальний центр?
-
Да, указана. Но знакомые меняли и сказали что выписки с банка для прав недостаточно, поэтому и интересуюсь
-
Не знаю, прийшов лист на пошту
-
А на виписці з банку що ви отримали вказана ваша адреса?
-
Ищу компанию летом покататься на велосипедах в Банфе или подобных местах. Есть авто, с транспортом проблем не будет
-
Доброго вечора, не підкажете чи можливо зараз знайти роботу на складі, маю досвід роботив Європі та в Ізраїлі, рівень англійської b1
-
На днях проверю, спасибо
-
в идеале, если бы еще поработали за меня, а мне просто зп присылали е-трансфером... Ну это прям в идеале)
-
Усім доброго дня!с травня шукаю 2-3 бедрумну квартиру або будинок заздалегідь дякую!
-
Я прийшов в банк кажу дайте стейтетмент, бо мені треба proof of address, в банку сказали що стейтмент не підійде бо там адреси немає і дали якийсь інший папірець з адресою, в реджистрі питань не було(але я не права міняв, а інші процедури робив, хоча по факту мало б підходити🤷)
-
продам все разом за 400 cad, або можу оремо!
-
Ми також в банку попросили proof of address (перед цим попросили змінити з алреси готелю на адресу наших друзів), і щоб там поставили штамп. Підійшло для обміну водійського посвідчення.
-
если вы открывали счет в банке, то должны были дать его. посмотрите в своих доках.
-
Продаємо Nissan Murano 2009 року. Обʼєм 3.5. В хорошому технічному стані. Нещодавно зроблений ТО, замінені всі рідини. З недоліків тріснуте лобове скло, трохи корозії на задніх арках. Потребує хімчистки та поправити сходження. Пробіг 250 тис км. Активний статус, реєстрація Альберти. 6000 Cad. Торг.
-
Спасибо
20 Jan 2023, 19:11
283057/372020
20 minutes ago