UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
в идеале, если бы еще поработали за меня, а мне просто зп присылали е-трансфером... Ну это прям в идеале)
-
Я прийшов в банк кажу дайте стейтетмент, бо мені треба proof of address, в банку сказали що стейтмент не підійде бо там адреси немає і дали якийсь інший папірець з адресою, в реджистрі питань не було(але я не права міняв, а інші процедури робив, хоча по факту мало б підходити🤷)
-
продам все разом за 400 cad, або можу оремо!
-
Продаємо Nissan Murano 2009 року. Обʼєм 3.5. В хорошому технічному стані. Нещодавно зроблений ТО, замінені всі рідини. З недоліків тріснуте лобове скло, трохи корозії на задніх арках. Потребує хімчистки та поправити сходження. Пробіг 250 тис км. Активний статус, реєстрація Альберти. 6000 Cad. Торг.
-
Нам більш за все сподобалося у Tree House. Це ігрова зона, про неї вже вище писали. Там багато дуже цікавого для діток віком від 3-5 і до 12 точно, окрема кімната для ще менших, є кімната ігрових автоматів, але автомати за окрему плату. І велика зона зі столами для батьків. Є кава, піца і багато іншого. Є столи з розетками - батьки сидить з ноутами, діти граються. Квиток безлімітний, якщо я вірно пам'ятаю, 7 доларів в будні і 10 чи 11 у вихідні та п'ятницю.
-
Продам мебель, икея, куплена в сентябре. Комод, шкаф, кровать дабл, тумбочка. Всё вместе за полцены, 700 долларов. Мебель находится в Кэнморе, желательно самовывоз
-
Дуже дякую!
-
Я сім'я ( один дорослий + дитина 13) шукаю сім'ю або людину на підселеня в 2-х кімнатну квартиру. Загальна ціна 1800 . 604 14 Ave SW, Calgary, AB T2R 0M8
-
Продам письмовий стіл і шафу Письмовий стіл -25 Шафа-35 За подробицями пишіть в особисті
-
Добрий вечір, здається 1 bedroom квартира в оренду, район Сітон, будинок 2020 року, нова квартира на 4 поверсі, повністю мебльована!!! чудовий район, поряд зупинки, магазини, кінотеатр, медичний центр, спокійний сімейний район, до центру 20-25 хвилин. Ціна 1750 CAD+ електроенергія, інтернет. Відео та фото відправимо в особисті, можливо зробити перегляд у зручний час. Здається з 1 травня
-
Вона не потрібна