UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я сім'я ( один дорослий + дитина 13) шукаю сім'ю або людину на підселеня в 2-х кімнатну квартиру. Загальна ціна 1800 . 604 14 Ave SW, Calgary, AB T2R 0M8
-
Продам письмовий стіл і шафу Письмовий стіл -25 Шафа-35 За подробицями пишіть в особисті
-
Добрий вечір, здається 1 bedroom квартира в оренду, район Сітон, будинок 2020 року, нова квартира на 4 поверсі, повністю мебльована!!! чудовий район, поряд зупинки, магазини, кінотеатр, медичний центр, спокійний сімейний район, до центру 20-25 хвилин. Ціна 1750 CAD+ електроенергія, інтернет. Відео та фото відправимо в особисті, можливо зробити перегляд у зручний час. Здається з 1 травня
-
Вона не потрібна
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка хто знає, де можна купити печінку тріски. Дякую.
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, будем уезжать есть немного вещей и обуви в хорошем состоянии. Могу ли я завтра отнести это в церковь? Спасибо
-
www.inm.gob.mx/sae/publico/en/solicitud.html Canada visa holder's непотрібно
-
Ви реєстрували собаку у місті?
-
Куплю Tv stand
-
@parishilton19 www.calgary.ca/pets/lost-animals/impounded-cats-dogs.html#:~:text=If%20your%20pet%20was%20lost,return%20your%20lost%20pet%20home.
-
Ну ви ж номер чіпу вказували при реєстрації?
-
Виправив
-
Калгарі займає перше місце в світі по поверненню домашніх тварин