UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@parishilton19 www.calgary.ca/pets/lost-animals/impounded-cats-dogs.html#:~:text=If%20your%20pet%20was%20lost,return%20your%20lost%20pet%20home.
-
Ну ви ж номер чіпу вказували при реєстрації?
-
Виправив
-
Калгарі займає перше місце в світі по поверненню домашніх тварин
-
Тоді великі шанси на повернення, якщо чіп є, або жетон на тварині, що видає місто
-
embamex.sre.gob.mx/canada/index.php/en/consular-services/visas-and-services-for-foreigners#:~:text=The%20Embassy%20of%20Mexico%20in,passport%20to%20prove%20their%20nationality. All foreign visitors, regardless of their nationality, traveling to Mexico for tourism, business or in transit to another destination, are exempt from presenting a Mexican visa as long as they have a valid visa issued by any the following countries: Canada, Japan, the United States of America, the United Kingdom or any of the countries comprising the Schengen Area.
-
Є питання, якщо продовження ворк перміта відмовлять то мені треба їхати з Канади? Чи просто продовжую жити по старому
-
Вартість чайника
-
Сподіваюсь, собака знайдеться! 🙏🏻
-
Я вот просто думаю, если продолжение его откажут, мне кранты или как?
-
Пока он действует - все ок
-
Добрий вечір. Підкажіть які документи потрібні. Син-16 років- у школу,а доньці- 3 рочки - у садочок.Дякую.
-
Добрий вечір. Є у суперсторі( відділ де міжнародні продукти) , у ФрешКо , майже у всіх європейських