UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо хочу отримати окуляри в магазині по бенефітній карті. Їм так і казати, хочу перевірити зір і отримати окуляри по бенефітах? Дякую!
-
Я пробувала їхати з кицею то не поустили на польському кордоні(( прийшлось повернутись і залишити її з хлопцем (
-
І вона почитає)
-
Я там була і знаю) дякую)
-
Щоб і ви знали) і людина прочитає
-
Ну то ж пишіть це тій людині) мені нащо?)
-
Планировал:-((
-
Я тільки сказав що там теж може бути черга по декілька годин, щоб вони не мучилися з дітьми 😉
-
www.instagram.com/p/C5WRxW-xdFZ/
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/cuaet-processing-delays-extension.html
-
Звідки вам знати де людина живе? Може вона живе на NE
-
Більше втрачається час щоб туди доїхати)
-
Ну то ж хай людина сама обирає як їй зручно. Ви всі пишите лиш про сіті холл, і туди ломляться усі, коли є ще і інший варіант. То ж я про це і сказала.
-
Минулого разу коли там були, просиділи 4 години. Хоча коли я сам раніше теж їздив то пів години було. Тож раз на раз не попадає :(
-
З дітьми не вигідно туди їхати заради Recreation Pass який в кінці будуть робити і де вони будуть потрібні. Там в чергах на Fair Entry а потім в окрему чергу на початку місяця вони будуть просто нулитися)
-
БМВ х5 е-70; 2007г.в.; 4,8л.; 315т.км пробег, заменил масло. В хорошем состоянии, без ДТП и ржавчины; активный статус; На лобовом и бампере наличие трещины. Хорошая резина. Максимальная комплектация: панорама,7 мест. 350 л.с. Цена:7000 ( торг возле машины) Звоните: 368 999 90 10
-
То було в середині березня на раві-руській на кордоні з Польщею
-
І казала що мені тільки дл Варшави на літак, вже все куплено для киці; розвернули і відправили назад (
-
Ну ниче, все впереди;)
-
Эх:-/
20 Jan 2023, 19:11
283354/375595
24 minutes ago