UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Working clinic або не приймають, або не беруть трубку А сімейного ще нема, оскільки чекаємо healthy card
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . 270 000 пробіг .Ціна 7000$ активний статус +13682995961
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . 270 000 пробіг .Ціна 7000$ активний статус +13682995961
-
Дякую! Буду шукати
-
Ага, ще й мати роботу, щоб була зарплата в три рази вища ніж ціна аренди 🙀
-
Доброго дня. Після отримання воркперміту, ви стаєте резидентом і платником податків. Тому маєте подавати декларацію, якщо не було доходів то нульову.
-
Так, я знаю,що на людині. У мене тв+інтернет, я телевізор взагалі не включаю. Зателефоную в офіс. Може взагалі на шев зміню, тому що дешевший набагато.
-
Навіть якщо вони поїхали? Просто податковий інспектор до якого звертався, сказав, що якщо вони перебували в Канаді менше пів року, і не працювали, то декларація не подається. А тут читаю іншу інформацію.
-
Я неможу зрозуміти що це за документ
-
Не можу вам написати, не відправляє повідомлення
-
Шукаю руфера з досвідом роботи з бітумною черепицею ( шинглом) 2 основні умови ( їх всього 2 і вони дуже основні, розглядаються кандидати тільки якщо 2/2) - авто - досвід роботи з бітумною черепицею Власник канадець, дуже толерантний Я бригадир, тому шукаю собі ще людину в команду Робота офіційна Я вже найняв так людей через цю групу Підшукую ще, щоб була повна команда Одразу відповім на часті запитання,які часто пишуть, і витрачають мій і ваш час: - Я мав досвід з металом в Україні, але не з шинглом, і немає авто… - - Це нуль умов з 2х, такий кандидат не буде розглядатись - Я мав досвід, але шукаю авто, прибув тиждень тому - - це одна умова з 2х… - а в вас немає вакансій для жінок, бо я шукаю роботу - - ні, вибачте, немає… - мій чоловік має якийсь досвід і він шукає роботу … - - будь ласка, не пишіть за свого партнера, це не коректно по відношенню до роботодавця і партнера…