UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
набрид алкоголь + похмілля навіть від 2 бокалів + дурний стаю
-
Кинул потому что Гамми Бир дешевле ящика пива выходят?)
-
я почав пити\курити після 20, а зараз взагалі кинув + виграв генетичну лотерею😊🤷♂️
-
Или weed культура омолаживает
-
ориентировочно в сколько ?
-
схоже що так)
-
оуу, то мені ото компліменти роблять, виходить😱❤️
-
Добрый день. Наши девочки. Скажите пожалуйста есть тут люди которые работают в Costco. Напишите пожалуйста в личные смс. Очень нужна ваша помощь!!!! Я за помощь отблагодарю!!!!
-
Так можно же контролировать 🤷
-
Доброго дня , не знаю чи в правильний чат я ставлю питання . Питання до тих, хто починав бізнес в Канаді ( консультацію з бугалтором вже робили) хочу спитати більше про досвід. Якщо ви тільки починали, ви починали просто, як self-employment чи відкривали partnership(у нашому випадку нас двоє)/ Sole Proprietorship, щоб зробити реєстрацію свого бізнесу , назву адресу і таке інше. Обидва варіанти , нам сказали абсолютно законні, якщо дохід буде до 30к. Я так розумію , що ми можемо почати , як самозанятісь , щоб спробувати, потім все зареєструвати , якщо діло піде. Ще бухгалтер сказала, що в Сіті холі можна взяти бумажку, що типу у нас домашній офіс, щоб в кінці списувати частину оренди. Можливо, я щось не дуже зрозуміло написала, вибачаюсь Поділіться свої досвідом, будь-ласка🙏🏼
-
агрессивный?) или просто глупые вещи творил
-
якщо я не помиляюсь що це там
-
о, звідти один з найкращих видів на дт
-
спасибо гугл
-
фитнесс не повнировался
-
Подались, и через неделю уже вернули 6 тыс
-
Ну в такому випадку звісно не можливо зробити) але у багатьох випадках можна так зробити, звісно перевіривши усе, щоб ніде не фігурував не той нок) бо по факту вони дивляться на документи та дзвонять на роботу і все)
-
а ой, сорян
-
в доларамі продаються як маленькі за розмірами, так і а4
-
а ще можна купити спеціальну бумагу для ламінування і самій це вдома зробити)
20 Jan 2023, 19:11
284454/372815
11 minutes ago